Activiteiten

Met een glimlach naar de buitenschoolse opvang: Monkey Donky Speelhuis biedt kinderen een veilige, huiselijke omgeving waar ze zich naar hartelust uit kunnen leven. Naast al het speelgoed en de speeltoestellen in de groepsruimten is er een gevarieerd activiteitenaanbod. Voetballen, toneelspelen, zwemmen, dansen, koken of onderzoeken? Er is voor ieder kind wat wils.

Creativiteit

Voor creatieve activiteiten nodigt Monkey Donky Speelhuis een leraar of lerares uit. Deze makers komen uit de theaterwereld. Ze dansen, zingen of maken kunst en zijn goed in het enthousiasmeren van kinderen. Hun doel is om creativiteit en zelfuiting bij de kinderen te stimuleren. Zo kan het zijn dat je eigenhandig een kasteel in elkaar knutselt. Of prins(es) speelt in een spannend toneelstuk. Of dat je een wereldster bent en danst en zingt op een groot podium. 

Buiten spelen

Lente, zomer, herfst en winter: als het even kan spelen de kinderen elke dag buiten. Een frisse neus halen is belangrijk voor een opgroeiend kind en buiten ravotten hoort daarbij.

Lees meer over buiten spelen

Zwemles

Nederland, waterland. Je moet je toch kunnen redden.
Een zwemdiploma halen, kan gewoon tijdens de opvanguren bij Monkey Donky Speelhuis.

Lees meer over de zwemlessen

Verrassingsactiviteit

Iedere periode is er een bijzondere, extra activiteit. De favoriete verrassingsactiviteiten bij Monkey Donky Speelhuis zijn toneelspelen, dansen, zingen, sporten en laboratoriumproefjes doen. Wat zou het deze keer zijn?

Lees meer over de verrassingsactiviteiten

Kinderkookcafé

Elke week maak je helemaal zelf een gerecht. Gezond, hartig of zoet. Je leert nieuwe ingrediënten kennen en proeft ze natuurlijk ook. Een nieuwe keukenprins of –prinses is geboren.

Rondleiding aanvragen?

Voordat u uw kind aan ons toevertrouwt wilt u natuurlijk eerst even komen kijken.