Informeer naar de beschikbaarheid per locatie

Wil je weten of er nog plaats is voor jouw kind(eren) bij één van onze zes locaties? Dat vertellen we je graag! Bij Monkey Donky Speelhuis doen we ons uiterste best om jouw kind zo snel mogelijk een plekje te kunnen bieden op de locatie van jouw voorkeur. Hoe werkt het precies?
  • Vul het formulier aan de rechterkant van deze pagina in en geef door per wanneer je opvang zoekt (indicatie is voldoende).
  • Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen om jouw wensen te bespreken (op welke dagen heb je opvang nodig, voor hoeveel kinderen, leeftijd kinderen, etc.).
  • We zoeken direct voor je uit of er een plekje beschikbaar is voor je kind(eren) op de gewenste opvanglocatie.
Geen plekje beschikbaar op je gewenste dag? Soms bestaan er wachtlijsten op populaire opvangdagen. Dit zijn meestal de maandag, dinsdag en donderdag. Als hierdoor de dag van jouw keuze niet direct beschikbaar is, kun je nadenken over een andere oplossing. Je kunt in gesprek gaan met je werkgever om te kijken of je (tijdelijk) op een andere dag kunt werken, of misschien is er wel een opa of oma die je een aantal weken uit de brand wil helpen. In sommige gevallen kan je kind (tijdelijk) op één van onze andere locaties opgevangen worden, totdat er een plekje beschikbaar is op de locatie van je keuze. Let op; dit is geen standaard oplossing, we houden hierbij altijd rekening met wat voor het kind wenselijk en verantwoord is. Meer weten? Bel naar 050-579 10 72. Alvast een kijkje nemen op één van onze locaties? Vraag een vrijblijvende rondleiding aan.

Sfeer impressie

Wat zeggen ouders over ons?

3 voordelen van onze kinderopvang

Unieke Locaties

Kinderen voelen zich helemaal thuis in onze prachtige binnenspeeltuinen en buitenruimtes!

Vertrouwde gezichten

Vaste leiding zorgt voor rust op de groep en is goed voor de ontwikkeling van uw kind.

Snelle & Flexibele plaatsing

Heeft u per direct een nieuwe baan of werkt u op uitzendbasis? Dan kunt u bij wijze van spreken vandaag nog uw kind naar onze opvang brengen.

logo

Onze locaties

Hamburgerstraat

St. Michaëlschool

SONY DSC

Paterswoldseweg

Oosterhamrikkade

Friesestraatweg

Friesestraatweg

Kraneweg locatie 2-web

Kraneweg