Kom een kijkje nemen bij Monkey Donky Kinderopvang Groningen

Een liefdevol tweede thuis

Is er nog plek?

We kunnen er niet omheen: het is druk in kinderopvangland. En dat betekent dat het geen vanzelfsprekendheid meer is dat er direct een plekje vrij is voor jouw kind(eren) op de opvanglocatie van jouw keuze. Op steeds meer plekken en dagen is er zelfs sprake van wachtlijsten. Dit zorgt ervoor dat je soms even geduld moet hebben tot jouw kind op de opvang geplaatst kan worden. Om te voorkomen dat je teleurgesteld wordt, raden we je aan om tijdig te informeren naar de beschikbaarheid op de dagen en locatie van jouw keuze. Dat kan heel snel en eenvoudig, door een online beschikbaarheidsaanvraag te doen! Stuur ons een berichtje via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken.

Informeer naar beschikbaarheid

Wijzigingen in beschikbaarheid

Houdt er rekening mee dat de beschikbaarheid op onze opvanggroepen altijd een momentopname is. Er vinden regelmatig wijzigingen plaats, bijvoorbeeld omdat kinderen verhuizen of een dag meer of minder opvang nodig hebben. Soms betekent dit dat een wachtlijst snel is ‘opgelost’ en dat jouw kind toch snel geplaatst kan worden. Maar andersom kan het ook gebeuren dat waar vandaag nog meerdere plekjes vrij zijn, die volgende week allemaal alweer vergeven zijn. We raden je daarom aan om niet te lang te wachten met het aanvragen van een rondleiding en het maken van een keuze.

Rondleiding

Nieuwsgierig naar hoe onze opvang er van binnen uit ziet? Naar de activiteiten die we doen en waar we spelen en ontdekken? Dat snappen we! Je bent van harte welkom om eens een kijkje bij ons te komen nemen. Vraag een rondleiding aan en we laten je graag meer zien en horen over Monkey Donky.

Geen plekje vrij, wat nu?

Soms bestaan er wachtlijsten op populaire opvangdagen. Dit zijn meestal de maandag, dinsdag en donderdag. Als hierdoor de dag van jouw keuze niet direct beschikbaar is, kun je nadenken over een andere oplossing. Je kunt in gesprek gaan met je werkgever om te kijken of je (tijdelijk) op een andere dag kunt werken, of misschien is er wel een opa of oma die je een aantal weken uit de brand wil helpen. In sommige gevallen kan je kind (tijdelijk) op één van onze andere locaties opgevangen worden, totdat er een plekje beschikbaar is op de locatie van je keuze. Let op: dit is geen standaard oplossing, we houden hierbij altijd rekening met wat voor het kind wenselijk en pedagogisch verantwoord is.

 

Je bent pas verzekerd van een plekje op de kinderopvang of BSO als je je kind bij ons hebt ingeschreven en het contract hebt ondertekend. In sommige gevallen raden we je daarom aan om je kind alvast in te schrijven, soms zelf al voordat je een rondleiding hebt gehad. We kunnen dan een plekje voor je reserveren.

logo

Onze locaties

Je vindt de kinderdagverblijven en BSO’s van Monkey Donky Speelhuis op verschillende locaties verspreid door de stad Groningen. Of je nu in de Korrewegwijk woont, in de binnenstad of in Groningen-Zuid: er is vast een Monkey Donky kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang locatie bij jou in de buurt. 

Op onze locaties Hamburgerstraat, Oosterhamrikkade en Paterswoldseweg bieden we dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar. Locatie De Hunze heeft alleen een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 – 4 jaar. Op onze locatie in de binnenstad, in de Sint Michaëlschool, bieden we enkel buitenschoolse opvang.

Geen Monkey Donky locatie bij jou in de buurt? Geen nood, wellicht kun je terecht bij één van de locaties van onze collega-organisatie Het Toddlers Huis! Je vindt Het Toddlers Huis aan de Kraneweg (kinderdagverblijf) en aan de Friesestraatweg (kinderdagverblijf en BSO). Kom je gauw een kijkje bij ons nemen? 

Hamburgerstraat

St. Michaëlschool

Kinderopvang Groningen Zuid

Paterswoldseweg

Oosterhamrikkade

Kinderopvang-Winsum

De Hunze

Kinderopvang Groningen Friesestraatweg

Friesestraatweg

Kinderopvang Vinkhuizen

Kraneweg