Vacature: Stage Kinderopvang

Een liefdevol tweede thuis

Details Vacature Stage Kinderopvang

Stage lopen kinderopvang Groningen

Bij Monkey Donky Speelhuis en Het Toddlers Huis is niet alleen de ontwikkeling van de kinderen belangrijk, maar ook die van jou! Niet voor niets is ons motto ‘Spelen, ontdekken en groeien’. We begeleiden je graag in jouw pedagogische groei en leren je graag alle kneepjes van het mooiste vak dat er bestaat. Want wie weet wordt jij over een poosje wel onze nieuwe collega! Veel studenten die bij ons een stage als pedagogisch medewerker kinderopvang hebben gedaan blijven na hun afstuderen bij ons werken, omdat het van beide kanten goed bevalt. Ben jij de volgende?

De actuele vacatures voor een stageplek op onze kinderopvang in Groningen vind je op onze vacaturesite! 👇🏼

Wat heb jij te bieden?

Je bent enthousiast en gemotiveerd en niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

Je bent creatief, hebt humor en kunt je flexibel opstellen als de dag anders loopt dan verwacht.

Je bent verantwoordelijk en representatief. Als één van de gezichten van Monkey Donky en Het Toddlers Huis ben jij ons visitekaartje.

Je kijkt er naar uit om veel praktijkervaring op te doen!

Wat bieden wij?

Een stageplek in een betrokken team en organisatie waar je de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Een kijkje in de keuken: we laten je graag alle onderdelen van het werk zien en meemaken. 

Kennismaken met de VVE methode Piramide waar wij dagelijks mee werken.

Alle ruimte om te ontdekken hoe jouw eigen pedagogische visie vorm krijgt!

De perfecte stageplek voor jou?

Zie jij een stageplek bij Monkey Donky Speelhuis of Het Toddlers Huis wel zitten? Dan maken we heel graag met je kennis! Reageer snel op de vacature voor een stageplek in de kinderopvang en wie weet spreken we je binnenkort!


Ontdek ook onze andere openstaande vacatures

Tips en weetjes

We delen onze kennis, tips en expertise graag met jou! Hieronder vind je onze laatste blogs. Lekker lezen!

Vacature stage kinderopvang Groningen

Vacature stage kinderopvang Groningen

Monkey Donky Speelhuis bestaat ruim 20 jaar. Bij ons vliegt de tijd. Er is zoveel te beleven! Vol enthousiasme laten we de kinderen al spelenderwijs ontdekken en groeien. Door te spelen kun je eindeloos fantaseren, creatief en sociaal bezig zijn. Creativiteit is voor ons een belangrijke pijler en vormt de basis voor een brede ontwikkeling van het kind. We geven kinderen alle ruimte voor eigen impulsen zodat ze zelf oplossingen kunnen bedenken.  Wat is er nou mooier dan zelf het wiel uitvinden? Het stimuleert kinderen om nog meer te ontdekken.

Werken bij Monkey Donky Groningen

Leuk dat je belangstelling hebt om te werken bij Monkey Donky Speelhuis! Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s en ontvangen daarom graag jouw open sollicitatie.

Vacature stage kinderopvang Groningen

Zoek je een leuke en leerzame stageplek in de kinderopvang in Groningen? Neem dan contact op met kinderdagopvang Monkey Donky Speelhuis in Groningen. Wij hebben elk jaar plek voor een aantal stagiaires. Wij zijn met name op zoek naar stagiaires van SAW niveau 3 en 4, Helpende zorg en welzijn niveau 2 en SPH. Je kan stage lopen op een het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang.

Als je bij ons stage komt lopen zorgen wij voor goede begeleiding van ervaren pedagogisch medewerkers. Wij bieden je de kans praktijkervaring op te doen in een huiselijke en tegelijk professionele omgeving waar vanuit de visie van Monkey Donky Speelhuis wordt gewerkt.

Leerzame stage kinderopvang Groningen

Monkey Donky Speelhuis wil graag studenten de kans bieden om ons te leren kennen, maar nog meer willen wij er als organisatie aan bijdragen een goede leeromgeving voor studenten te zijn. Op deze manier kunnen mensen bij ons ervaren hoe pedagogiek in de praktijk wordt gebracht, op welke wijze jij het beste de ontwikkeling van het kind kan stimuleren, en ook hoe je je competenties nog beter kan benutten. Intensieve begeleiding, uitgebreide evaluaties en ruimte voor het ontplooien van je eigen talenten staan bij ons voorop. Als stagiair maak je kennis met de basisvaardigheden voor het werken in de kinderopvang en leer je ook een sterk doordachte pedagogische denkwijze in praktijk te brengen.

Van onze stagiaires vragen wij het volgende:

–  Je bent enthousiast om met kinderen te gaan werken.
–  Je wilt jezelf graag ontwikkelen en stelt je leerbaar op.
–  Waar het kan neem je zelf initiatieven.
–  Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar. Het aantal dagen dat er stage gelopen wordt is afhankelijk van de opleiding.