Contactgegevens

  • 050 579 10 72
  • info@monkeydonky.nl
  • Openingstijden opvang: maandag t/m vrijdag van 07:00 – 18:30 uur
  • Administratie: 
    Friesestraatweg 217-e
    9743 AD Groningen


Onze administratie is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. De groepen zijn op werkdagen tussen 7.30 en 18.30 uur te bereiken.

 

Veelgestelde vragen

De meeste vragen die we krijgen gaan over een aantal vaste onderwerpen. Op onze veelgestelde vragen pagina vind je antwoord op de meeste vragen die gesteld worden rondom BSO of kinderopvang. Met onze rekentool bereken je zelf wat de opvang je netto kost. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Stel een vraag

logo

Onze locaties

Je vindt de kinderdagverblijven en BSO’s van Monkey Donky Speelhuis op verschillende locaties verspreid door de stad Groningen. Of je nu in de Korrewegwijk woont, in de binnenstad of in Groningen-Zuid: er is vast een Monkey Donky kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang locatie bij jou in de buurt. 

Op onze locaties Hamburgerstraat, Oosterhamrikkade en Paterswoldseweg bieden we dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar. Locatie De Hunze heeft alleen een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 – 4 jaar. Op onze locatie in de binnenstad, in de Sint Michaëlschool, bieden we enkel buitenschoolse opvang.

Geen Monkey Donky locatie bij jou in de buurt? Geen nood, wellicht kun je terecht bij één van de locaties van onze collega-organisatie Het Toddlers Huis! Je vindt Het Toddlers Huis aan de Kraneweg (kinderdagverblijf) en aan de Friesestraatweg (kinderdagverblijf en BSO). Kom je gauw een kijkje bij ons nemen? 

Hamburgerstraat

St. Michaëlschool

Kinderopvang Groningen Zuid

Paterswoldseweg

Oosterhamrikkade

Kinderopvang-Winsum

De Hunze

Kinderopvang Groningen Friesestraatweg

Friesestraatweg

Kinderopvang Vinkhuizen

Kraneweg