Crèche Groningen – Monkey Donky Speelhuis

Tijdens het spelen ontstaat creativiteit; voor ons een belangrijke pijler en de basis voor een brede ontwikkeling van je kind. Meer weten over Monkey Donky Peuterspeelzaal Groningen? Vraag een rondleiding aan!

Crèche Groningen – Monkey Donky Speelhuis

Spelen, ontdekken en groeien: dat is wat we alle kinderen op onze crèche in Groningen bieden! De crèches van Monkey Donky Speelhuis liggen verspreid door de stad Groningen. Zo is er altijd een Monkey Donky crèche bij jou in de buurt. Vanaf het moment dat je kindje 3 maanden oud is tot 4 jaar, kan hij of zij bij ons terecht voor kinderopvang in Groningen. Daarnaast bieden we op vier verschillende locaties ook BSO in Groningen aan, voor schoolgaande kinderen vanaf 4 jaar.

Welke opvangsituatie past bij jou?

Een crèche is een plek waar je kind wordt opgevangen op het moment dat jij zelf aan het werk bent of naar school/studie gaat. De opvangsituatie is voor iedereen anders. Sommige ouders hebben meerdere vaste dagen per week opvang voor hun kind of kinderen nodig, anderen juist flexibel of slechts sporadisch. Op welke manier de crèche voor jou een oplossing kan zijn bekijken we graag samen met jou! We bieden verschillende contractvormen aan en zoeken graag samen met jou uit welk contract het beste bij jou past. Benieuwd naar de kosten? Met onze rekentool kinderopvang bereken je snel en eenvoudig wat de opvang voor jouw portemonnee betekent.

Een tweede thuis voor je kind

Monkey Donky Speelhuis is een tweede thuis voor je kind! Onze enthousiaste, betrokken en deskundige medewerkers bieden je kind rust en vertrouwen. Dat doen zij op verschillende groepen. Op de meeste van onze locaties worden de kinderen op basis van hun leeftijd opgevangen in een eigen groep. Zo hebben we babygroepen, dreumesgroepen en peutergroepen. De inrichting van alle groepen is natuurlijk afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Veel ruimte om veilig te kruipen, te rollen en te spelen op de babygroep. Daarnaast kunnen ze steeds meer zelf rondstappen en ontdekken op de dreumesgroep en is er ruimte voor actief én rustig spel op de peutergroep. Kom je snel een kijkje bij ons nemen?

Locaties van onze crèches in Groningen

Op onze locaties aan de Hamburgerstraat (Korrewegwijk), Oosterhamrikkade (Oosterpark) en de kinderopvang in Groningen Zuid hebben we een crèche voor kinderen tot 4 jaar oud. Op al deze locaties wordt ook buitenschoolse opvang aangeboden voor schoolgaande kinderen vanaf 4 jaar. Daarnaast is er nog een locatie in de binnenstad, bij de Sint Michaëlschool, met enkel BSO. Bij onze collega-organisatie Het Toddlers Huis kun je ook terecht: Het Toddlers Huis heeft twee crèches (Kraneweg en Friesestraatweg) en één BSO (Friesestraatweg) in Groningen.

Is je kind ouder dan vier en gaat het naar school? Meer over onze buitenschoolse opvang lees je hier.

Meest Gekozen
Dagopvang 52 weken
Dagopvang 48 weken
Dagopvang Schoolweken
Dagopvang Driekwartdag
Inclusief vakanties
 
 
 
Inclusief ruilen
 
 
 
Op elke locatie beschikbaar
Inclusief luiers
 
 
Inclusief broodmaaltijd
 
 
Inclusief fruit
 
 
Laagste uurprijs
 
 

Tips en weetjes