Wat houd werken als zij-instromer in de kinderopvang in?

Bij Monkey Donky Speelhuis kun je als zij-instromer direct aan de slag in de kinderopvang! Met ingang van 2022 bieden wij ’n super traject voor iedereen die graag in de kinderopvang wil werken maar (net) niet het juiste diploma hiervoor heeft. Met ons traject voor zij-instromers start je direct met je werk op één van onze opvanggroepen, bijvoorbeeld op het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang. Tegelijkertijd volg je via ons een opleiding van drie maanden waarmee je jouw bevoegdheid voor de kinderopvang behaalt. De ideale combi van werken en leren dus!

Heb je na drie maanden je certificaat in the pocket? Dan krijg je ’n jaarcontract bij ons en kun je als pedagogisch medewerker zelfstandig op de groep werken!

Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor het zij-instroom traject bij Monkey Donky? Als jouw diploma op deze lijst staat, is het traject voor jou beschikbaar! Check de vacature voor zij-instromers op onze vacaturewebsite en solliciteer vandaag nog! We maken graag met je kennis.