Kinderdagverblijf

Monkey Donky Speelhuis biedt dagopvang voor kinderen van 3 maanden tot 4 jaar op drie locaties in Groningen: de Hamburgerstraat (Korreweg), de Oosterhamrikkade (Oosterpark) en de Paterwoldseweg (Laanhuizen, Grunobuurt, Corpus den Hoorn, Zeeheldenbuurt ). Op deze locaties zijn verschillende groepen met vaste leiding per groep.

Groepen

Op de kinderdagverblijven van Monkey Donky Speelhuis zijn de kinderen ingedeeld in leeftijdsgroepen: babygroep, dreumesgroep en peutergroep. Daarnaast hebben we een verticale groep voor kinderen van drie maanden tot vier jaar. Gaat uw kind naar een nieuwe groep? Dan laten we uw kind altijd even wennen. Iedere leeftijdsgroep heeft vaste, deskundige leiding. De ruimtes waarin de kinderen verblijven zijn bewust warm en huiselijk ingericht en helemaal afgestemd op de leeftijd van de kinderen, waarbij veiligheid voorop staat.

Veilige omgeving

Kinderen vanaf drie maanden tot vier jaar ontwikkelen zich razendsnel. In onze kinderdagverblijven krijgen baby’s, dreumesen en peuters alle mogelijkheden om te worden wie ze zijn. Samen met leeftijdsgenootjes groeien ze op in een evenwichtige omgeving waar liefde, respect, structuur en veiligheid centraal staan. Een eigen dagritme, voeding- en slaapschema? We passen het continu aan naar de behoefte van uw kind. Op het kinderdagverblijf speelt onze leiding met hun toewijding en deskundigheid een belangrijke rol voor de kinderen. Hun bekende gezicht geeft de kinderen het gevoel van vertrouwen en veiligheid. Vanuit een geborgen omgeving de wereld ontdekken, dat is wat wij stimuleren bij ‘onze’ kinderen.

Inrichting kinderdagverblijf

De inrichting van elke groepsruimte is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo kunnen de baby’s in elke groepsruimte vrij en veilig rondkruipen, op kussens liggen en met knuffels en ander speelgoed spelen. Voor de dreumesen en de peuters zijn de groepen ingericht op meer beweging, zodat uw kinderen kunnen rond rennen en fietsen. Ook zijn er plekjes om even rustig te kunnen spelen met bijvoorbeeld auto’s of poppen. Daarnaast is er ruimte voor de kinderen om zich rustig terug te trekken om een boekje te lezen of gewoon lekker te liggen.

Rondleiding aanvragen

Voordat u uw kind aan ons toevertrouwt wilt u natuurlijk eerst even komen kijken.