Kinderdagverblijf Groningen Monkey Donky

Een liefdevol tweede thuis

Opvangvormen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Gelukkig bieden we bij Monkey Donky Speelhuis verschillende contractvormen aan. Zo is er altijd een contract dat goed aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Of je nu in de zorg werkt met veel wisselende diensten, slechts sporadisch opvang nodig hebt of een aantal vaste opvangdagen per week opvang nodig hebt. We zijn flexibel en servicegericht en vinden graag samen met jou het antwoord op jouw opvangvraag.

Reguliere opvang

Werk of studeer je volgens een vast ritme, dan is een regulier opvangcontract waarschijnlijk het meest geschikt voor jou. Je kind gaat dan op vaste dagen en/of dagdelen naar het kinderdagverblijf. Je kunt de hele dag van de opvang gebruik maken (07:30 – 18:30 uur), of juist een halve dag (07:00 – 13:15 uur of 12:15 – 18:30 uur), of een combinatie van die twee. De meest standaard contractvorm is gebaseerd op 52 weken opvang per jaar. Je kind kan dus het hele jaar bij ons terecht. Werk je in het onderwijs of studeer je? Dan kun je op een aantal locaties kiezen voor een Schoolwekencontract. Je hebt dan alleen opvang in de schoolweken, niet in de reguliere schoolvakanties.

Benieuwd naar de kosten? Onze rekentool helpt je verder. Twijfel je tussen verschillende contractopties? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag bij het doorhakken van de knoop.

Flexibele opvang

Werk je volgens een onregelmatig rooster, bijvoorbeeld in de zorg, op uitzendbasis of omdat je een eigen bedrijf hebt? Ook dan komen we graag tegemoet aan jouw specifieke wensen. Op een beperkt aantal locaties kun je gebruikmaken van onze flexibele opvang. Je brengt je kind dan niet op vaste dagen naar het kinderdagverblijf, maar op de dagen die jij aanvraagt via het digitale ouderportaal. Je sluit een contract af voor een bepaald aantal flexibele dagdelen per maand, en plant deze in zoals het jou het beste past. Handig!

Wil je graag meer informatie over de flexibele opvangmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Onze collega’s op de administratie denken graag met je mee. Liever eerst een indicatie van de kosten? Kijk dan met onze online rekentool wat flexibele opvang voor jouw portemonnee betekent. Houd er rekening mee dat de mogelijkheden voor een flexibel contracten per groep/locatie kan verschillen.

Sfeer proeven op het kinderdagverblijf?

Bij Monkey Donky Speelhuis kun je altijd terecht voor een vrijblijvende rondleiding. We kunnen ons namelijk voorstellen dat je wilt weten in welke sfeer en omgeving je kind terecht komt.

Een dagje ruilen of extra komen

Is je werkdag eenmalig verschoven, heb je een vergadering waar je bij aanwezig moet zijn of heeft de oppas-oma vakantie? Incidenteel kun je een opvangdag ruilen, of een extra opvangdag afnemen. Je kunt hiervoor een aanvraag doen via het digitale ouderportaal (Monkey Donky App). We kijken dan of er nog een plekje vrij is op de groep. Aanvragen voor ruildagen en extra opvang behandelen we op basis van beschikbaarheid, en is een extra service die wij aan onze ouders verlenen. In ons ruilbeleid lees je de spelregels die op incidenteel ruilen en extra opvang van toepassing zijn.

Kosten

We kunnen ons goed voorstellen dat het kostenplaatje een belangrijke rol speelt in de keuze voor een bepaalde contractvorm. We hebben daarom een gratis online rekentool, die je binnen een aantal eenvoudige stappen laat zien wat de verschillende contractvormen kosten. Twijfel je of je voordeliger uit bent met een regulier contract met vaste dagen, of toch een flexibel contract? Wil je weten wat het verschil in prijs is tussen twee hele opvangdagen en vier dagdelen? Onze rekentool vertelt het je en geeft je bovendien een indicatie van de hoogte van de kinderopvangtoeslag die je kunt ontvangen. Zo heb jij het financiële plaatje compleet. Liever eerst wat meer informatie over hoe het precies zit met kinderopvangtoeslag en facturatie? Je leest het op onze Kosten-pagina.
Meest Gekozen
Dagopvang 52 weken
Dagopvang 48 weken
Dagopvang Schoolweken
Dagopvang Driekwartdag
Inclusief vakanties
 
 
 
Inclusief ruilen
 
 
 
Op elke locatie beschikbaar
Inclusief luiers
 
 
Inclusief broodmaaltijd
 
 
Inclusief fruit
 
 
Hulp bij aanvragen toeslagen
 
 
 
Laagste uurprijs
 
 

Tips en weetjes

We delen onze kennis graag met jou! 
Hieronder vind je daarom een selectie van onze leukste en interessantste blogs, met de beste tips van onze eigen pedagogisch medewerkers.