Vorige slide
Volgende slide

Kinderopvang basisschool De Boerhaaveschool Groningen

Contact:

  • Tel: 050 579 10 72
  • Email: info@monkeydonky.nl

Kinderopvang basisschool De Boerhaaveschool Groningen

Gaat uw kind naar de basisschool De Boerhaaveschool in Groningen en bent u op zoek naar kinderopvang, buitenschoolse opvang, opvang op maat of voorschoolse opvang? Dan bent u bij Monkey Donky Speelhuis aan het juiste adres. Wij werken samen met basisschool De Boerhaaveschool in Groningen. Scholen zijn namelijk verplicht om, als ouders daarom vragen, te voorzien van een opvang. Goede communicatie tussen ouders, scholen en Monkey Donky Speelhuis kan voor een goede opvang van kinderen zorgen, zodat zij zich welkom en thuis voelen.

Basisschool De Boerhaaveschool

De Boerhaaveschool is te vinden op twee locaties: aan de Semmelweisstraat Corpus den Hoorn en aan de Veenweg, in het grensgebied van de wijken Hoornse Meer en Hoornse Park. De twee locaties liggen middenin een gebied met veel stedelijke vernieuwing en stadsuitbreiding.

Opvangvormen

Monkey Donky Speelhuis staat bekend om haar flexibiliteit en service. Dit houdt in dat we samen kijken naar de manier waarop uw kind(eren) het best kan/kunnen worden opgevangen. Naast de vaste contracten die wij te bieden hebben, is er de mogelijkheid om een contract op maat op te stellen. Monkey Donky Speelhuis staat klaar voor u wanneer u ons nodig heeft.

Kom eens vrijblijvend langs!

Bij Monkey Donky Speelhuis kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende rondleiding. We kunnen ons namelijk voorstellen dat u wilt weten in welke sfeer en omgeving uw kind terecht komt. Hoe gaat de leiding om met de kinderen? Wat is de dagindeling? Hoe zien de slaapkamers eruit, waar spelen de kinderen en door wie wordt uw kind van school gehaald? Het zijn vragen waar u tijdens uw rondleiding antwoord op krijgt. U bent na deze rondleiding tot niets verplicht, de keus is aan u. Vraag direct een rondleiding aan

Locaties

Door onze flexibele instelling proberen wij altijd een gepaste oplossing te vinden die past bij het kind. Monkey Donky Speelhuis bestaat ruim 15 jaar. Met vier verschillende locaties in de stad Groningen vindt u altijd wel een opvang bij u in de buurt.
Locatie Soort verblijf
Hamburgerstraat 13, 9714 JA Groningen Kinderdag verblijf              0-4 jaar Buitenschoolse opvang    4-12 jaar
Oosterhamrikkade 16, 9714 BG Groningen Kinderdag verblijf              0-4 jaar Buitenschoolse opvang    4-12 jaar
Butjesstraat 8, 9712 EW Groningen Buitenschoolse opvang    4-12 jaar
Paterwoldseweg 123, 9727 BE Groningen Kinderdag verblijf              0-4 jaar Buitenschoolse opvang    4-12 jaar

Rondleiding aanvragen

Voordat u uw kind bij een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang aanmeldt, wilt u natuurlijk eerst even komen kijken.

Buitenschoolse opvang Butjesstraat

Sinds 2009 biedt Monkey Donky Speelhuis buitenschoolse opvang in een voormalig klaslokaal in de St. Michaëlschool. De school is gevestigd in het centrum van de stad, de Butjesstraat. Leerlingen van de St. Michaëlschool gaan hier naar de buitenschoolse opvang. Er kunnen, in overleg, ook leerlingen van andere scholen terecht op deze locatie. Na schooltijd komen de kinderen in een gezellige ruimte met verschillende hoeken waar ze heerlijk kunnen spelen. Er kan gespeeld worden op een groot speelplein met zandbak. Daarnaast kan er voor het kinderkookcafé gebruik gemaakt worden van de keuken. Er wordt ook lekker buiten gespeeld op het schoolplein en binnen is er een groot speellokaal. Op margedagen en in schoolvakanties vindt de opvang plaats op onze locatie aan de Hamburgerstraat.

Buitenschoolse opvang Sint Franciscus dependance

Met ingang van januari 2015 heeft de St. Michaëlschool een nieuwe locatie geopend aan de Star Numanstraat, de Sint Franciscus dependance. Ook op deze nieuwe locatie werkt Monkey Donky Speelhuis samen met de St. Michaëlschool. De Sint Franciscus dependance ligt aan de Hamburgervijver, recht tegenover de buitenschoolse opvang van Monkey Donky Speelhuis. De kinderen die hier naar school gaan worden opgevangen aan de Hamburgerstraat.

LRK-nummer

St. Michaëlschool buitenschoolse opvang – 163741177

logo

Onze locaties

Je vindt de kinderdagverblijven en BSO’s van Monkey Donky Speelhuis op verschillende locaties verspreid door de stad Groningen. Of je nu in de Korrewegwijk woont, in de binnenstad of in Groningen-Zuid: er is vast een Monkey Donky kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang locatie bij jou in de buurt. 

Op onze locaties Hamburgerstraat, Oosterhamrikkade en Paterswoldseweg bieden we dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar. Locatie De Hunze heeft alleen een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 – 4 jaar. Op onze locatie in de binnenstad, in de Sint Michaëlschool, bieden we enkel buitenschoolse opvang.

Geen Monkey Donky locatie bij jou in de buurt? Geen nood, wellicht kun je terecht bij één van de locaties van onze collega-organisatie Het Toddlers Huis! Je vindt Het Toddlers Huis aan de Kraneweg (kinderdagverblijf) en aan de Friesestraatweg (kinderdagverblijf en BSO). Kom je gauw een kijkje bij ons nemen? 

Hamburgerstraat

St. Michaëlschool

Kinderopvang Groningen Zuid

Paterswoldseweg

Oosterhamrikkade

Kinderopvang-Winsum

De Hunze

Kinderopvang Groningen Friesestraatweg

Friesestraatweg

Kinderopvang Vinkhuizen

Kraneweg