Vorige slide
Volgende slide

Kinderopvang basisschool De Tamarisk Groningen

Contact:

  • Tel: 050 579 10 72
  • Email: info@monkeydonky.nl

Kinderopvang basisschool De Tamarisk Groningen

Gaat uw kind naar de basisschool De Tamarisk in Groningen en bent u op zoek naar kinderopvang, buitenschoolse opvang, opvang op maat of voorschoolse opvang? Dan bent u bij Monkey Donky Speelhuis aan het juiste adres. Wij werken samen met basisschool De Tamarisk in Groningen.

Basisschool De Tamarisk

De Tamarisk verzorgt in geheel Groningen-Zuid basisonderwijs voor leerlingen in de leeftijd 4 t/m 12 jaar. Ze hebben 3 locaties in Groningen gevestigd in De Wijert, Helpman en Corpus den Hoorn. De Tamarisk staat bekend om het Daltonconcept, kleine groepen en een goede bereikbaarheid binnen de wijk.

Opvangvormen

Monkey Donky Speelhuis blinkt uit in flexibiliteit en service. Wij kijken samen met u naar uw opvangbehoefte en bieden u een passend contract aan. We kijken in overleg met de ouders welk contract het beste aansluit op uw vraag naar opvang. Monkey Donky Speelhuis biedt verschillende contractvormen waardoor er bijna altijd een passende vorm is die aansluit bij uw werk of studieritme. Mocht dit nu niet zo zijn dan behoort een contract op maat ook tot de mogelijkheden.

Kom eens vrijblijvend langs!

Bij Monkey Donky Speelhuis kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende rondleiding. We kunnen ons namelijk voorstellen dat u wilt weten in welke sfeer en omgeving uw kind terecht komt. Hoe gaat de leiding om met de kinderen? Wat is de dagindeling? Hoe zien de slaapkamers eruit, waar spelen de kinderen en door wie wordt uw kind van school gehaald? Het zijn vragen waar u tijdens uw rondleiding antwoord op krijgt. U bent na deze rondleiding tot niets verplicht, de keus is aan u.

Vraag direct een rondleiding aan

Locaties

Door onze flexibele instelling proberen wij altijd een gepaste oplossing te vinden die past bij het kind. Monkey Donky Speelhuis bestaat ruim 15 jaar. Met vier verschillende locaties in de stad Groningen vindt u altijd wel een opvang bij u in de buurt.

logo

Onze locaties

Je vindt de kinderdagverblijven en BSO’s van Monkey Donky Speelhuis op verschillende locaties verspreid door de stad Groningen. Of je nu in de Korrewegwijk woont, in de binnenstad of in Groningen-Zuid: er is vast een Monkey Donky kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang locatie bij jou in de buurt. 

Op onze locaties Hamburgerstraat, Oosterhamrikkade en Paterswoldseweg bieden we dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar. Locatie De Hunze heeft alleen een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 – 4 jaar. Op onze locatie in de binnenstad, in de Sint Michaëlschool, bieden we enkel buitenschoolse opvang.

Geen Monkey Donky locatie bij jou in de buurt? Geen nood, wellicht kun je terecht bij één van de locaties van onze collega-organisatie Het Toddlers Huis! Je vindt Het Toddlers Huis aan de Kraneweg (kinderdagverblijf) en aan de Friesestraatweg (kinderdagverblijf en BSO). Kom je gauw een kijkje bij ons nemen? 

Hamburgerstraat

St. Michaëlschool

Kinderopvang Groningen Zuid

Paterswoldseweg

Oosterhamrikkade

Kinderopvang-Winsum

De Hunze

Kinderopvang Groningen Friesestraatweg

Friesestraatweg

Kinderopvang Vinkhuizen

Kraneweg