Vorige slide
Volgende slide

Kinderopvang basisschool St. Michaëlschool  Groningen

Contact:
Tel: 0505791072
Email: info@toddlershuis.nl

Kinderopvang basisschool St. Michaëlschool  Groningen

Gaat uw kind naar de basisschool St. Michaëlschool in Groningen en bent u op zoek naar kinderopvang, buitenschoolse opvang, opvang op maat of voorschoolse opvang? Dan bent u bij Monkey Donky Speelhuis aan het juiste adres. Wij werken samen met de basisschool St. Michaëlschool in Groningen. Scholen zijn namelijk verplicht om, als ouders daarom vragen, om te voorzien van een opvang. Goede communicatie tussen ouders, scholen en Monkey Donky kan voor een goede opvang van kinderen zorgen, zodat zij zich welkom en thuis voelen.

Kinderopvang in Groningen Centrum en Korrewegwijk

Basisschool St. Michaëlschool is van oorsprong een katholieke signatuur en is daarom een bijzondere basisschool. Het behoort zodoende ook tot het bijzonder onderwijs. Het is gelegen op twee plekken waarvan één in het hart van de binnenstad en de ander in de Korrewegwijk.

Opvangvormen

Monkey Donky richt zich op flexibiliteit en service. Door vaste contracten aan te bieden kunnen ouders kiezen uit een hoop mogelijkheden. Komt dit niet uit, kan er een contract op maat worden gemaakt. Zo houdt Monkey Donky Speelhuis rekening met u als ouder. Verder werkt Monkey Donky Speelhuis veel met thema’s om het leuk en leerzaam te houden. Uw kind(eren) staat/staan namelijk centraal en door met thema’s te werken kunnen kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen. De verschillende thema’s worden uitgewerkt in diverse activiteiten en gezellige uitstapjes.

Kom eens vrijblijvend langs!

Bij Monkey Donky Speelhuis kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende rondleiding. We kunnen ons namelijk voorstellen dat u wilt weten in welke sfeer en omgeving uw kind terecht komt. Hoe gaat de leiding om met de kinderen? Wat is de dagindeling? Hoe zien de slaapkamers eruit, waar spelen de kinderen en door wie wordt uw kind van school gehaald? Het zijn vragen waar u tijdens uw rondleiding antwoord op krijgt. U bent na deze rondleiding tot niets verplicht, de keus is aan u. Vraag direct een rondleiding aan

Locaties

Door onze flexibele instelling proberen wij altijd een gepaste oplossing te vinden die past bij het kind. Monkey Donky Speelhuis bestaat ruim 15 jaar. Met vier verschillende locaties in de stad Groningen vindt u altijd wel een opvang bij u in de buurt.

Rondleiding aanvragen?

Voordat u uw kind bij een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang aanmeldt, wilt u natuurlijk eerst even komen kijken.
logo

Onze locaties

Je vindt de kinderdagverblijven en BSO’s van Monkey Donky Speelhuis op verschillende locaties verspreid door de stad Groningen. Of je nu in de Korrewegwijk woont, in de binnenstad of in Groningen-Zuid: er is vast een Monkey Donky kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang locatie bij jou in de buurt. 

Op onze locaties Hamburgerstraat, Oosterhamrikkade en Paterswoldseweg bieden we dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar. Locatie De Hunze heeft alleen een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 – 4 jaar. Op onze locatie in de binnenstad, in de Sint Michaëlschool, bieden we enkel buitenschoolse opvang.

Geen Monkey Donky locatie bij jou in de buurt? Geen nood, wellicht kun je terecht bij één van de locaties van onze collega-organisatie Het Toddlers Huis! Je vindt Het Toddlers Huis aan de Kraneweg (kinderdagverblijf) en aan de Friesestraatweg (kinderdagverblijf en BSO). Kom je gauw een kijkje bij ons nemen? 

Hamburgerstraat

St. Michaëlschool

Kinderopvang Groningen Zuid

Paterswoldseweg

Oosterhamrikkade

Kinderopvang-Winsum

De Hunze

Kinderopvang Groningen Friesestraatweg

Friesestraatweg

Kinderopvang Vinkhuizen

Kraneweg