Kinderopvang Bedum 

Op zoek naar een kinderopvang en woon je in Bedum, maar werk je in Groningen? Dan is Monkey Donky Speelhuis aan de Beijumerweg in Groningen de ideale plek voor je kinderen! Deze kleinschalige opvanglocatie is gelegen op de route van Bedum naar Groningen, dichtbij de N370. Je kunt daarom eenvoudig je kind op weg naar je werk naar de opvang brengen, en terug naar huis pik je je kind weer op. Kinderdagverblijf De Hunze biedt een vertrouwde en speelse omgeving voor kinderen van 3 maanden tot 4 jaar om te worden wie ze zijn!

Adres:
Beijumerweg 10
9731 EB Groningen

Contact:
Tel: 050 579 10 72
Email: info@monkeydonky.nl

Vorige slide
Volgende slide

Ontdekken, spelen en groeien in een vertrouwde omgeving

Bij Monkey Donky Kinderopvang in Groningen is er voor ieder kind van alles te beleven. Op onze opvanglocatie De Hunze kan er binnen, in één van de huiselijke groepsruimtes of in de gezamenlijke hal, volop gespeeld, geknuffeld en ontdekt worden. Kinderen worden uitgedaagd om hun fantasie de vrije loop te laten in hun spel, of om creatief met speelgoed en knutselmaterialen in de weer te zijn. De ruime hal biedt ruimte voor beweeglijk en actief spel, met bijvoorbeeld een speelhuis met glijbaan. 
 
Buiten is er een fijne en veilige, afgesloten speelruimte waar kinderen van jongs af aan de wereld kunnen ontdekken. Taartjes bakken en zandkastelen maken in de zandbak, rondfietsen op een stepje of fietsje, speuren naar kriebelbeestjes in de heg of lekker spelen op een kleedje in de schaduw onder de boom. Naast locatie De Hunze is bovendien een leuke, uitdagende speeltuin gelegen waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Vertrouwde gezichten en persoonlijke aandacht

Bij Monkey Donky Speelhuis draait alles om persoonlijke aandacht, vertrouwen en een veilige sfeer. Onze ervaren pedagogische medewerkers zorgen ervoor dat zowel ouders als kinderen zich snel thuis voelen. Met vaste gezichten en een warme benadering, bieden we een vertrouwde plek waar elk kind zichzelf kan zijn en volop de ruimte krijgt om te ontdekken en te groeien.

LRK-nummers en inspectierapporten

LRK De Hunze kinderdagverblijf – 169362504
 
De meest recente GGD inspectierapporten van de locatie De Hunze kun je inzien op de site van het Landelijk Register Kinderopvang, via onderstaande links:
 

Kom je een keer kijken?

We begrijpen dat het kiezen van de juiste kinderopvang een belangrijke beslissing is. Daarom nodigen we je van harte uit om een kijkje te komen nemen bij onze opvanglocatie De Hunze, aan de Beijumerweg in Groningen. Ontdek zelf de fijne sfeer en maak kennis met ons ervaren team. Vraag vrijblijvend een rondleiding aan, dan nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak te plannen. 

We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je onze mooie locatie te laten zien. Tot snel!