Werken bij 

Kinderopvang Borgmanschool Vinkenstraat – Ebbingekwartier

Gaat je kind naar Openbare Borgmanschool in de Oosterparkwijk/Ebbingekwartier in Groningen? Of overweeg je de Borgmanschool als toekomstige school voor jouw kind(eren)? Dan ben je ook bij Monkey Donky Kinderopvang aan het juiste adres! Monkey Donky werkt al jarenlang samen met de Borgmanschool in Groningen. Onze BSO vangt dagelijks schoolkinderen op vanaf de Borgmanschool. Samen met de school zorgen we ervoor dat school en opvang goed op elkaar afgestemd zijn. De ideale combi dus ūüėä.

Contact
Tel: 050 579 10 72
Email: info@monkeydonky.nl

Vorige slide
Volgende slide

Openbare Borgmanschool 

De Borgmanschool is een openbare basisschool met, op dit moment nog, vier locaties in de stad Groningen. Elk kind is welkom op deze school, ongeacht godsdienst, afkomst, levensbeschouwing of culturele achtergrond. De kinderen die naar de Borgmanschool locatie Vinkenstraat gaan, worden door Monkey Donky elke dag opgevangen op de locatie Oosterhamrikkade. Vanaf het schooljaar 2020-2021 wordt de nieuwe locatie van de Borgmanschool in gebruik genomen, in het Ebbingekwartier. Ook vanaf deze locatie gaan de kinderen naar onze buitenschoolse opvang aan de Oosterhamrikkade.

Buitenschoolse opvang Oosterhamrikkade

De kinderen die naar de Borgmanschool gaan, worden bij Monkey Donky opgevangen op de locatie Oosterhamrikkade. De groepsleiding haalt de kinderen na schooltijd op van school. De BSO aan de Oosterhamrikkade, in het voormalige Noorderbad, biedt de kinderen na een lange schooldag alle ruimte om te ontspannen. Lekker spelen, rennen en ravotten in onze grote binnenspeeltuin bijvoorbeeld, inclusief luchtkussen en ballenbak! Ook beschikt de BSO aan de Oosterhamrikkade over een mooie ruimte voor timmeren en zagen, knutselen, spelletjes, lezen en relaxen. En natuurlijk spelen we veel buiten, bijvoorbeeld in de speeltuinen rondom de locatie! Er is voor elk wat wils, waardoor ieder kind zich thuisvoelt op onze BSO. Dat is precies wat een kind nodig heeft na een lange schooldag!

Opvangvormen

Gaat je kind naar de Borgmanschool en wil je gebruik maken van buitenschoolse opvang bij Monkey Donky? Je kunt bij ons uit verschillende soorten contracten kiezen. Met of zonder opvang in vakanties of op margedagen, met vaste dagen of juist een flexibel schema. We helpen je graag om te kijken welke contractvorm het beste bij jou past.¬†Met¬†onze gratis rekentool¬†bekijk je gauw welke optie voor jou het voordeligst is.¬†Bovendien kun je bij ons gebruikmaken van VSO (voorschoolse opvang). Wij brengen je kind naar school als jij vroeg op je werk moet zijn. Da’s handig!

Op onze locaties bieden wij onderstaande opvangvormen aan:

 

Kom je gauw een kijkje nemen?

Je wilt natuurlijk eerst even kennis maken met Monkey Donky. De sfeer proeven, kennis maken met de groepsleiding en rondkijken in de ruimte waar je kind na schooltijd wordt opgevangen. Dat kan! We laten je graag de locatie zien, vertellen je meer over de leuke activiteiten die we ondernemen en beantwoorden al je vragen. Vraag eenvoudig een vrijblijvende rondleiding aan, dan nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. Tot snel!

Vraag een Rondleiding aan