[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kinderdagopvang Groningen

Monkey Donky Speelhuis biedt dagopvang en buitenschoolseopvang aan op drie locaties in Groningen: de Hamburgerstraat (Korreweg), de Oosterhamrikkade (Oosterpark) en de Paterwoldseweg (Laanhuizen, Grunobuurt, Corpus den Hoorn, Zeeheldenbuurt ). Op deze locaties zijn verschillende groepen met vaste leiding per groep.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1486489053074{background-color: #d02a42 !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”4351″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text el_class=”witte-tekst”]

Spelen Ontdekken Groeien

Monkey Donky Speelhuis bestaat ruim 15 jaar. Bij ons vliegt de tijd. Er is zoveel te beleven! Vol enthousiasme laten we de kinderen al spelenderwijs ontdekken en groeien. Door te spelen kun je eindeloos fantaseren, creatief en sociaal bezig zijn. Creativiteit is voor ons een belangrijke pijler en vormt de basis voor een brede ontwikkeling van het kind. We geven kinderen alle ruimte voor eigen impulsen zodat ze zelf oplossingen kunnen bedenken.  Wat is er nou mooier dan zelf het wiel uitvinden? Het stimuleert kinderen om nog meer te ontdekken.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Kinderdagverblijf

Kinderen vanaf drie maanden tot vier jaar ontwikkelen zich razendsnel. In onze kinderdagverblijven krijgen baby’s, dreumesen en peuters alle ruimte en mogelijkheden om te worden wie ze zijn. Samen met leeftijdsgenootjes groeien ze op in een evenwichtige omgeving waar liefde, respect, structuur en veiligheid centraal staan.

Tevreden en blije kinderen. In een kindvriendelijke sfeer voelt ieder kind zich veilig en krijgt het alle ruimte om zich als individu te ontwikkelen.Zo is er letterlijk de ruimte om te spelen en figuurlijk is er ruimte voor kinderen om zichzelf te kunnen zijn. Respect voor elkaar, een positieve benadering, affectie en structuur zijn de ingrediënten die de sfeer bij Monkey Donky Speelhuis prettig maken. Tevreden en blije kinderen? Daar doen we het voor. Ze tekenen onze kwaliteit en zijn de beste graadmeter.

Een eigen dagritme, voeding- en slaapschema? We passen het continu aan naar de behoefte van uw kind. Op het kinderdagverblijf speelt onze leiding met  toewijding en deskundigheid een belangrijke rol voor de kinderen. Hun bekende gezicht geeft de kinderen het gevoel van vertrouwen en veiligheid. Vanuit een geborgen omgeving de wereld ontdekken, dat is wat wij stimuleren bij ‘onze’ kinderen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Buitengewoon buitenschools

Na school wil uw kind lekker kunnen thuiskomen. Bij Monkey Donky Speelhuis kan dat. Nadat we de kinderen hebben opgehaald van school, krijgen ze op onze bso alle gelegenheid zich te ontspannen na schooltijd. Het ene kind doet dat door actief te spelen, het andere kind heeft juist rust nodig. Bij Monkey Donky Speelhuis kan ieder kind zichzelf zijn.

Na samen wat drinken en bijpraten, kunnen de kinderen kiezen uit bijvoorbeeld koken, spel en bewegen, sporten, knutselen en speeltuinspelen. Niets moet, ieder kind mag zelfstandig keuzes maken. De leiding geeft de kinderen richting aan de hand van een duidelijke structuur. Ze leren de kinderen respect-vol met elkaar om te gaan en stimuleren ze zelf oplossingen te bedenken. Het zijn een paar voorbeelden van de positieve benadering waar wij voor staan. Met schouder-klopjes bereiken we veel.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1487767635823{background-color: #f5a828 !important;}” el_class=”witte-tekst”][vc_column][vc_column_text]

Rondleiding aanvragen?

Voordat u uw kind bij een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang aanmeldt, wilt u natuurlijk eerst even komen kijken.

[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id=”5508″][/vc_column][/vc_row]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.