Vorige slide
Volgende slide

Monkey Donky Korrewegwijk

Hamburgerstraat 13
9714 JA Groningen

LRK kinderdagverblijf: 885098705

LRK buitenschoolse opvang: 106289615


Contact:

  • Tel: 050 579 10 72
  • Email: info@monkeydonky.nl

Kinderopvang Korrewegwijk

Een kind voelt zich veilig in een kindvriendelijke sfeer. Op die manier krijgt het alle ruimte zich te ontwikkelen als individu. Tevreden en blije kinderen, dat zijn de kinderen van het het Monkey Donkey Speelhuis. In een kindvriendelijke sfeer kunnen kinderen t/m 4 jaar bij ons terecht op onze locaties Hamburgerstraat, Oosterhamrikkade en Butjesstraat.  

Kinderopvang Monkey Donkey Speelhuis biedt persoonlijke en professionele opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Het belang van het kind staat bij ons centraal. Tegelijkertijd bieden we ouders en verzorgers de gelegenheid om het ouderschap te combineren met hun werk, in de wetenschap dat hun kind professioneel wordt opgevangen in een prettige omgeving.  

 

Op onze website informeren wij u graag over de mogelijkheden die Kinderopvang Monkey Donkey Speelhuis u en uw kind te bieden heeft. Daarnaast vindt u naast algemene informatie ook praktische zaken terug. Op deze manier hopen wij dat onze website u kan helpen bij de keuze van een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en/of buitenschoolse opvang. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Flexibele kinderopvang Korrewegwijk

Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden om uw opvang behoefte volledig af te stemmen op uw werkzaamheden. Monkey Donky Speelhuis staat voor u klaar om met u mee te denken. U kunt hiervoor een afspraak maken met één van onze medewerkers. Gezamenlijk kijken we naar de mogelijkheden waarbij uiteraard de kwaliteit van de opvang voorop staat. Wij adviseren u waarbij rekening wordt gehouden met onder andere de leeftijd van uw kind. Daarnaast is het van belang dat uw kind een band kan opbouwen met de leiding. Kleine kinderen hebben meer structuur nodig dan oudere kinderen hoe ouder het kind, hoe flexibeler de opvang.

“Niets is zo mooi als het zien van de verbazing bij een kind. Blijf oog houden voor klein geluk bij je kind en prent die mooie beelden in je hoofd.”

Ingrid Weijens | Directie Monkey Donky Speelhuis

Visie Monkey Donkey Speelhuis

Wij vinden het enorm belangrijk dat kinderen zich bij Monkey Donky Speelhuis thuis voelen. We hebben een duidelijke pedagogische visie voor ogen waarin we uitleggen waarom we doen wat we doen. Deze visie is verwerkt in een pedagogisch beleidsplan, bedoeld voor iedereen die betrokken is bij Monkey Donky Speelhuis. De kern van dit beleidsplan bevat de volgende vijf speerpunten:  

  • Respect  
  • Positieve benadering  
  • Affectie  
  • Structuur  
  • Hechting  

 

Kijk hier voor meer informatie over de vijf speerpunten van het beleidsplan van Monkey Donky Speelhuis.

Buitengewoon buitenschools

Na school wil uw kind lekker kunnen thuiskomen. Bij Monkey Donky Speelhuis kan dat. Nadat we de kinderen hebben opgehaald van school, krijgen ze op onze bso alle gelegenheid zich te ontspannen na schooltijd. Het ene kind doet dat door actief te spelen, het andere kind heeft juist rust nodig. Bij Monkey Donky Speelhuis kan ieder kind zichzelf zijn.

Na samen wat drinken en bijpraten, kunnen de kinderen kiezen uit bijvoorbeeld koken, spel en bewegen, sporten, knutselen en speeltuinspelen. Niets moet, ieder kind mag zelfstandig keuzes maken. De leiding geeft de kinderen richting aan de hand van een duidelijke structuur. Ze leren de kinderen respect-vol met elkaar om te gaan en stimuleren ze zelf oplossingen te bedenken. Het zijn een paar voorbeelden van de positieve benadering waar wij voor staan. Met schouderklopjes bereiken we veel.

logo

Onze locaties

Je vindt de kinderdagverblijven en BSO’s van Monkey Donky Speelhuis op verschillende locaties verspreid door de stad Groningen. Of je nu in de Korrewegwijk woont, in de binnenstad of in Groningen-Zuid: er is vast een Monkey Donky kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang locatie bij jou in de buurt. 

Op onze locaties Hamburgerstraat, Oosterhamrikkade en Paterswoldseweg bieden we dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar. Locatie De Hunze heeft alleen een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 – 4 jaar. Op onze locatie in de binnenstad, in de Sint Michaëlschool, bieden we enkel buitenschoolse opvang.

Geen Monkey Donky locatie bij jou in de buurt? Geen nood, wellicht kun je terecht bij één van de locaties van onze collega-organisatie Het Toddlers Huis! Je vindt Het Toddlers Huis aan de Kraneweg (kinderdagverblijf) en aan de Friesestraatweg (kinderdagverblijf en BSO). Kom je gauw een kijkje bij ons nemen? 

Hamburgerstraat

St. Michaëlschool

Kinderopvang Groningen Zuid

Paterswoldseweg

Oosterhamrikkade

Kinderopvang-Winsum

De Hunze

Kinderopvang Groningen Friesestraatweg

Friesestraatweg

Kinderopvang Vinkhuizen

Kraneweg