Kinderopvang Openbare Daltonschool De Starter 

Gaat je kind naar Openbare Daltonschool De Starter in Groningen-Zuid? Of overweeg je De Starter als toekomstige school voor jouw kind(eren)? Dan ben je ook bij Monkey Donky Kinderopvang aan het juiste adres! Monkey Donky werkt al jarenlang samen met De Starter in Groningen. Onze BSO vangt dagelijks schoolkinderen op vanaf De Starter. Samen met de school zorgen we ervoor dat school en opvang goed op elkaar afgestemd zijn. De ideale combi dus 😊.

Contact
Tel: 050 579 10 72
Email: info@monkeydonky.nl

Vorige slide
Volgende slide

Openbare Daltonschool De Starter

Openbare Daltonschool De Starter is gevestigd in Groningen-Zuid, aan de rand van het Stadspark. Op steenworp afstand van onze Monkey Donky locatie Paterswoldseweg! De Starter heeft twee locaties, een monumentale school aan de Parkweg en een nieuwe kleuterlocatie aan de Paterswoldseweg. De Starter biedt onderwijs vanuit het principe van de Vreedzame School, een Amerikaanse methode die veel aandacht schenkt aan persoons- en creativiteitsontwikkeling. Leren met lef is het uitgangspunt.

Buitenschoolse opvang Paterswoldseweg

De kinderen die naar De Starter gaan, worden bij Monkey Donky opgevangen de locatie Paterswoldseweg. De groepsleiding haalt de kinderen na schooltijd op van school. Met het Stadspark naast de deur en een mooie natuurtuin op ons eigen terrein is er alle ruimte voor buitenspelen! Maar ook binnen vermaken de BSO’ers zich prima. Er is een ruime hal voor actief spel, en een gezellige groepsruimte waar kinderen kunnen knutselen, tekenen, spelletjes spelen en lekker lezen. Er is voor elk wat wils. Het belangrijkste vinden we dat je kind een fijne middag heeft en zich thuis voelt op onze buitenschoolse opvang!

Opvangvormen

Gaat je kind naar Openbare Daltonschool De Starter en wil je gebruik maken van buitenschoolse opvang bij Monkey Donky? We hebben verschillende opvangvormen waar je uit kunt kiezen. We denken graag met je mee welk pakket het beste bij jouw opvangbehoefte past. Heb je vaste opvangdagen nodig, of juist wisselende dagen? Inclusief of exclusief vakanties? Ook voorschoolse opvang is een mogelijkheid, dan brengen wij je kind ’s ochtends naar school als jij vroeg op je werk of studie moet zijn. 

Wat jouw opvangbehoefte ook is, wij hebben een contractvorm die daarbij past. Met onze gratis rekentool bekijk je gauw welke optie voor jou het voordeligst is. 

Op onze locaties bieden wij onder andere onderstaande opvangvormen aan:

Kom je gauw een kijkje nemen?

Je wilt natuurlijk eerst even kennis maken met Monkey Donky. De sfeer proeven, kennis maken met de groepsleiding en rondkijken in de ruimte waar je kind na schooltijd wordt opgevangen. Dat kan! We laten je graag de locatie zien, vertellen je meer over de leuke activiteiten die we ondernemen en beantwoorden al je vragen. Vraag eenvoudig een vrijblijvende rondleiding aan, dan nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. Tot snel!