Kinderopvang OBS Karrepad 

Gaat je kind naar Openbare Dalton Basisschool Karrepad in de Korrewegwijk in Groningen? Of overweeg je het Karrepad als toekomstige school voor jouw kind(eren)? Dan ben je ook bij Monkey Donky Kinderopvang aan het juiste adres! Monkey Donky werkt al jarenlang samen met het Karrepad in Groningen. Onze BSO vangt dagelijks schoolkinderen op vanaf het Karrepad. Samen met de school zorgen we ervoor dat school en opvang goed op elkaar afgestemd zijn. De ideale combi dus 😊.

Contact
Tel: 050 579 10 72
Email: info@monkeydonky.nl

Vorige slide
Volgende slide

Openbare Dalton Basischool Karrepad

Openbare Dalton Basisschool Karrepad is gevestigd bij het Molukkenplantsoen in de Korrewegwijk in de stad Groningen. De kinderen die naar het Karrepad gaan komen veelal uit de Korrewegwijk en Indische buurt, maar ook uit de wijken Oosterpark, De Hunze en De Hoogte. Het Karrepad biedt onderwijs op basis van de Daltonmethode. Het is een openbare basisschool, dus ieder kind is welkom!

BSO Hamburgerstraat en Oosterhamrikkade

De kinderen die naar het Karrepad gaan, worden bij Monkey Donky opgevangen op zowel de locatie Hamburgerstraat als de locatie Oosterhamrikkade. De groepsleiding haalt de kinderen na schooltijd op van school. Onze BSO’s bieden de kinderen na een lange schooldag alle ruimte om te ontspannen. Onze mooie grote binnenspeeltuinen zijn hiervoor heel geschikt, maar een potje tafelvoetbal, spelletje, lezen, tekenen of buitenspelen kan natuurlijk ook! Er is voor elk wat wils. Het belangrijkste vinden we dat je kind een fijne middag heeft en zich thuis voelt op onze buitenschoolse opvang!

Opvangvormen

Gaat je kind naar Openbare Dalton Basisschool Karrepad en wil je gebruik maken van buitenschoolse opvang bij Monkey Donky? Dan kun je uit verschillende opvangvormen kiezen. Vaste opvangdagen of juist een flexibel rooster? Inclusief of exclusief opvang in schoolvakanties en/of schoolvrije dagen (margedagen)? Als je vroeg moet beginnen kun je bovendien gebruik maken van onze VSO (voorschoolse opvang). Jij brengt je kind naar Monkey Donky, wij brengen je kind naar school! 

Wat jouw opvangbehoefte ook is, wij hebben een contractvorm die daarbij past. Met onze gratis rekentool bekijk je gauw welke optie voor jou het voordeligst is. 

Op onze locaties bieden wij onder andere onderstaande opvangvormen aan:

Kom je gauw een kijkje nemen?

Je wilt natuurlijk eerst even kennis maken met Monkey Donky. De sfeer proeven, kennis maken met de groepsleiding en rondkijken in de ruimte waar je kind na schooltijd wordt opgevangen. Dat kan! We laten je graag de locatie zien, vertellen je meer over de leuke activiteiten die we ondernemen en beantwoorden al je vragen. Vraag eenvoudig een vrijblijvende rondleiding aan, dan nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. Tot snel!