Kinderopvang Paddepoel Monkey Donky Speelhuis 

Woon of werk je in de wijk Paddepoel en ben je op zoek naar kinderopvang in Groningen? Onze Toddlers Huis locatie aan de Friesestraatweg is de perfecte plek! Van baby tot tiener: je kind kan bij ons terecht voor zowel dagopvang als buitenschoolse opvang. Een tweede thuis om te spelen, te ontdekken en te groeien! 

Contact
Tel: 050 579 10 72
Email: info@monkeydonky.nl

Vorige slide
Volgende slide

Van 3 maanden tot 12 jaar opvang op één plek

De locatie Friesestraatweg van onze collega-organisatie Het Toddlers Huis is gevestigd in “De Ommelanden”, een bedrijvenpark gelegen tussen de wijken Paddepoel, Vinkhuizen en Reitdiep. De meeste kinderen die naar de Friesestraatweg gaan wonen dan ook in één van deze wijken. Het is een moderne en lichte kinderopvang, met vier verschillende kinderdagverblijfgroepen en twee BSO groepen. Broertjes en zusjes treffen elkaar in de gezamenlijke hal of ballenbak. Handig; je schoolgaande kind en je baby, dreumes of peuter kunnen dus op dezelfde locatie worden opgevangen!

Praktische ligging en prachtig uitzicht!

De locatie Friesestraatweg ligt tussen de Ring Groningen en het water van het Reitdiep. De ligging naast de Ring maakt het een hele praktische plek als jij met de auto naar je werk rijdt, maar de locatie is ook heel goed vanuit Paddepoel op de fiets te bereiken. Naast heel praktisch is de locatie Friesestraatweg bovenal een prachtige plek om bootjes te kijken! Aan de achterkant van het pand ligt onze mooie en veilig afgesloten grote tuin met uitzicht op het Reitdiep. Geen boot kan passeren zonder op enthousiast gezwaai getrakteerd te worden 😊. De ruime tuin is uiteraard ook de plek waar volop gespeeld, gefietst en gevoetbald wordt. Met een zandbak, glijbaan, geheime paadjes en moestuin is er voor elk kind precies de juiste uitdaging te vinden.

Kom je eens bij ons langs?

We laten je graag kennis maken met de vaste en vertrouwde gezichten op het kinderdagverblijf en de BSO! De groepsleiding vertelt je met alle plezier meer over alles dat je over onze opvang wilt weten. Neem een kijkje in de ballenbak en kom gezellig meezwaaien naar de bootjes! Een rondleiding vraag je eenvoudig aan via het formulier hiernaast. Tot gauw!

kinderopvang-paddepoel-groningen