Kinderdagverblijf Rivierenbuurt Monkey Donky Speelhuis 

Ben je op zoek naar kinderopvang in de Rivierenbuurt in Groningen? Kom eens een kijkje nemen bij Monkey Donky Speelhuis! Op onze locatie aan de Paterswoldseweg, tussen de Rivierenbuurt en het Groningse Stadspark, biedt Monkey Donky zowel dagopvang als buitenschoolse opvang. Kinderen van 3 maanden tot 12 jaar kunnen bij ons terecht om te spelen, te ontdekken en te groeien!

Contact
Tel: 050 579 10 72
Email: info@monkeydonky.nl

Vorige slide
Volgende slide

Ideale opvangplek voor jong en oud

Het kinderdagverblijf en de BSO van Monkey Donky Speelhuis aan de Paterswoldseweg zijn gevestigd in het gebouw De Rank. Voor veel gezinnen uit de Rivierenbuurt, Grunobuurt en Corpus den Hoorn is de locatie een ideale plek. Broertjes en zusjes worden op één locatie opgevangen, of ze nu al naar school gaan of nog op het kinderdagverblijf zitten. Het gebouw heeft een ruime centrale hal, waar de kinderen van alle groepen ’s ochtends en aan het einde van de dag geregeld samenkomen om te spelen. Met voldoende ruimte om op je fietsje rond te rijden, met een bal te spelen of op de klimkussens te klauteren is het een gezellige boel!

Centraal gelegen en toch veel groen

Onze locatie bij de Rivierenbuurt is centraal gelegen, vlakbij de Ring Groningen. De ideale plek op weg naar je werk! Onze kinderopvang aan de Paterswoldseweg ligt naast de ingang van het Stadspark en is dus omgeven door groen. Het Stadspark is de perfecte plek voor een uitstapje met de kinderen. Even samen naar de kinderboerderij, met z’n allen in het klimkasteel of een potje basketbal: het kan allemaal met het mooie Stadspark naast de deur. Bovendien beschikken we zelf over een prachtige natuurtuin waarin volop geklommen, gekropen en ontdekt kan worden. De kinderen van het kinderdagverblijf en de oudere kinderen van de BSO kunnen hier naar hartenlust een frisse neus halen.

Veilig en vertrouwd met vaste gezichten

Aandacht, vertrouwen en een persoonlijke benadering: dat is waar we voor staan bij Monkey Donky! Onze opvang in de Rivierenbuurt is een kleinschalige locatie waar iedereen elkaar kent. De gezichten van onze collega’s zijn voor zowel ouders als kinderen veilig en vertrouwd. Dat is niet alleen voor jouw kind heel belangrijk, maar zeker ook voor jou! Met al hun aandacht en ervaring zorgen onze collega’s aan de Paterswoldseweg er voor dat Monkey Donky snel als een tweede thuis voelt. Elk kind kan zichzelf zijn en krijgt alle ruimte om op ontdekkingstocht te gaan in de wereld om zich heen 😊.

Kom je gauw een kijkje nemen?

Voordat je je kind bij ons inschrijft, wil je natuurlijk eerst een kijkje komen nemen. Dat kan, graag zelfs! We laten je met alle plezier kennis maken met onze kinderopvang en vertellen je graag meer over de zaken die jíj belangrijk vindt om te weten. Vraag vrijblijvend een rondleiding aan en we nemen telefonisch contact op om een afspraak met je te plannen. Tot gauw!