Kinderopvang Vinkhuizen 

Ben je voor jouw kind op zoek naar een fijne, deskundige en betrokken kinderopvang in de buurt van Vinkhuizen? Kom dan eens een kijkje nemen bij één van de locaties van Monkey Donky Speelhuis en Het Toddlers Huis in Groningen. Op onze locatie aan de Friesestraatweg vangen we veel kinderen uit de wijk Vinkhuizen op. 

Contact
Tel: 050 579 10 72
Email: info@monkeydonky.nl

Friesestraatweg 217E
9743 AD Groningen

Vorige slide
Volgende slide

Spelen, ontdekken en groeien

Monkey Donky Speelhuis is al ruim 25 jaar een begrip in de stad Groningen. Samen met de locaties van Het Toddlers Huis is er in elke wijk in Groningen een locatie bij jou in de buurt. Bij Monkey Donky en Het Toddlers Huis vliegt de tijd voorbij. Er is voor kinderen zowel binnen als buiten veel te beleven, waardoor ze zich geen moment vervelen. 

Vol enthousiasme laten we kinderen spelenderwijs ontdekken en groeien. Door te spelen kan je kind eindeloos fantaseren, creatief en sociaal bezig zijn. Creativiteit staat bij ons hoog in het vaandel en vormt de basis voor een brede ontwikkeling van het kind. Want zeg nu zelf: wat is er mooier dan zelf het wiel uitvinden?

We denken graag met ouders mee

Bij Monkey Donky weten we als geen ander dat het belangrijk is dat jouw kind zich welkom en thuis voelt. Zeker wanneer je jouw kind regelmatig naar de kinderopvang in Vinkhuizen wilt brengen. Daarom zorgen we ervoor dat zowel kinderen als ouders zich bij ons op hun gemak voelen en weten dat alles bespreekbaar is. We zijn betrokken bij elkaar, hebben aandacht voor elkaar en denken met elkaar mee. Ook als je op korte termijn opvang nodig hebt. In overleg is er bij onze kinderdagopvang in Vinkhuizen veel mogelijk.

Het Toddlers Huis

In de omgeving van Vinkhuizen kun je voor kinderopvang terecht bij onze locatie aan de Friesestraatweg, bij Het Toddlers Huis. Het Toddlers Huis heeft een crèche aan de Kraneweg waar kinderen van 0 tot 4 jaar worden opgevangen. Op de locatie aan de Friesestraatweg in Groningen is een kinderdagverblijf én buitenschoolse opvang gevestigd. Op deze locatie kunnen kinderen van 0 tot 13 jaar terecht. 

kinderopvang-paddepoel-groningen

Neem een kijkje

Voordat je jouw kind bij onze kinderopvang in Vinkhuizen aanmeldt, raden we je aan om een rondleiding aan te vragen. We laten je graag onze opvang zien en vertellen over wat Monkey Donky en Het Toddlers Huis zo’n fijne plek maakt. Jij hebt uiteraard alle ruimte om vragen te stellen en eventuele wensen te bespreken. Zien we je snel?