Kinderopvang Winsum 

Zoek je een kinderopvang in de buurt van Winsum, maar werk je in Groningen? Dan is Monkey Donky Speelhuis De Hunze een mooie oplossing. Ons kinderdagverblijf is strategisch gelegen voor ouders uit Winsum die in Groningen werken. De ligging aan de route via de N361 maakt onze opvang de ideale plek om je kinderen onder te brengen. Kinderen van 3 maanden tot 4 jaar oud worden bij ons in een warme en liefdevolle omgeving opgevangen, waar spelen, ontdekken en groeien centraal staan!

Adres:
Beijumerweg 10
9731 EB Groningen

Contact:
Tel: 050 579 10 72
Email: info@monkeydonky.nl

Vorige slide
Volgende slide

Mooie locatie, ruime openingstijden

Voor ouders die in Winsum en omgeving wonen maar in Groningen werken, is ons kinderdagverblijf De Hunze, aan de Beijumerweg, een hele praktische oplossing. Je rijdt langs de locatie als je de stad binnenrijdt. Bovendien is Monkey Donky Speelhuis van 07:00 uur tot 18:30 uur geopend en hebben we geen vaste breng- en haaltijden. Dat betekent dat je binnen onze openingstijden op elk moment bij ons terecht kunt om je kind te brengen of te halen. Handig als je wisselende werktijden hebt, of een keertje op tijd vrij bent.

Persoonlijke aandacht en veel speelplezier

Bij Monkey Donky Kinderopvang in Groningen is er voor elk kind een scala aan activiteiten beschikbaar. Op onze opvanglocatie De Hunze kunnen kinderen zich binnen vermaken in de knus ingerichte groepsruimtes of in de gezamenlijke hal. Fijne speelhoekjes, uitdagende speelmaterialen en voldoende ruimte om te bewegen en te ontdekken. We moedigen kinderen aan om hun verbeelding de vrije loop te laten tijdens het spelen of creatief bezig te zijn met speelgoed en knutselmaterialen. De ruime hal biedt mogelijkheden voor actieve spelletjes, zoals een speelhuis met glijbaan.
 
Buiten is er een veilige en afgesloten speelruimte waar zelfs de jongste kinderen de wereld kunnen verkennen. In de zandbak kunnen ze taartjes bakken en zandkastelen bouwen. Ook kunnen de kinderen rondrijden op een step of fietsje, op zoek gaan naar kriebelbeestjes in de heg of gewoon lekker spelen op een kleedje in de schaduw onder de boom. Bovendien bevindt zich naast locatie De Hunze een leuke en uitdagende speeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen genieten.

Vertrouwde gezichten en veilige omgeving

Bij Monkey Donky Speelhuis begrijpen we het belang van een vertrouwde en veilige omgeving. Ons ervaren pedagogische medewerkers zorgen voor een warme, huiselijke sfeer waar zowel jij als je kinderen zich welkom en op hun gemak voelen. De vertrouwde vaste gezichten van ons team zorgen elke dag voor een glimlach en een zorgeloze overgang van thuis naar de opvang. Monkey Donky is met recht een tweede thuis!

LRK-nummers en inspectierapporten

LRK De Hunze kinderdagverblijf – 169362504
 
De meest recente GGD inspectierapporten van de locatie De Hunze kun je inzien op de site van het Landelijk Register Kinderopvang, via onderstaande links:
 

Neem een kijkje

Benieuwd naar wat onze kinderopvang aan de Beijumerweg zo uniek maakt? We nodigen je van harte uit voor een persoonlijke rondleiding! Ervaar zelf de warme en stimulerende omgeving die we bieden en ontmoet onze pedagogisch medewerkers. Vraag een rondleiding aan en we nemen snel telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen. 

We kijken ernaar uit je te ontmoeten! Tot snel bij kinderdagverblijf Monkey Donky De Hunze!