Kinderopvang Basisschool De Kleine Wereld 

Gaat je kind naar christelijke basisschool De Kleine Wereld in Groningen? Of overweeg je De Kleine Wereld als toekomstige school voor jouw kind(eren)? Dan ben je ook bij Monkey Donky Kinderopvang aan het juiste adres! Monkey Donky werkt al jarenlang samen met De Kleine Wereld in Groningen. Onze BSO vangt dagelijks schoolkinderen op vanaf De Kleine Wereld. Samen met de school zorgen we ervoor dat school en opvang goed op elkaar afgestemd zijn. De ideale combi dus 😊.

Contact
Tel: 050 579 10 72
Email: info@monkeydonky.nl

Vorige slide
Volgende slide

Christelijke Basisschool De Kleine Wereld

Christelijke basisschool De Kleine Wereld heeft twee locaties. De locatie Rosensteinlaan is gevestigd aan de rand van de Oosterparkwijk, vlakbij het UMCG. De locatie Celebesstraat bevindt zich middenin de Indische buurt. Vanuit de locatie Rosensteinlaan kunnen kinderen naar onze BSO aan de Oosterhamrikkade. Kinderen vanaf de locatie Celebesstraat worden opgevangen op onze BSO aan de Hamburgerstraat. De Kleine Wereld is een school met veel aandacht voor culturele en religieuze achtergronden. Het is een multiculturele school, een wereld in het klein.

BSO Hamburgerstraat en Oosterhamrikkade

De kinderen die naar De Kleine Wereld gaan, worden bij Monkey Donky opgevangen op de buitenschoolse opvang van zowel de locatie Hamburgerstraat (schoollocatie Celebesstraat) als de locatie Oosterhamrikkade (schoollocatie Rosensteinlaan). De groepsleiding haalt de kinderen na schooltijd op van school. Onze BSO’s bieden de kinderen na een lange schooldag alle ruimte om te ontspannen. Onze mooie grote binnenspeeltuinen zijn hiervoor heel geschikt, maar een potje tafelvoetbal, spelletje, lezen, tekenen of buitenspelen kan natuurlijk ook! Er is voor elk wat wils. Het belangrijkste vinden we dat je kind een fijne middag heeft en zich thuis voelt op onze buitenschoolse opvang!

Opvangvormen

Gaat je kind naar christelijke basisschool De Kleine Wereld en wil je gebruik maken van buitenschoolse opvang bij Monkey Donky? Dan kun je uit verschillende opvangvormen kiezen. Vaste opvangdagen of juist een flexibel rooster? Inclusief of exclusief opvang in schoolvakanties en/of schoolvrije dagen (margedagen)? Als je vroeg moet beginnen kun je bovendien gebruik maken van onze VSO (voorschoolse opvang). Jij brengt je kind naar Monkey Donky, wij brengen je kind naar school! 

Wat jouw opvangbehoefte ook is, wij hebben een contractvorm die daarbij past. Met onze gratis rekentool bekijk je gauw welke optie voor jou het voordeligst is. 

Op onze locaties bieden wij onder andere onderstaande opvangvormen aan:

Kom je gauw een kijkje nemen?

Je wilt natuurlijk eerst even kennis maken met Monkey Donky. De sfeer proeven, kennis maken met de groepsleiding en rondkijken in de ruimte waar je kind na schooltijd wordt opgevangen. Dat kan! We laten je graag de locatie zien, vertellen je meer over de leuke activiteiten die we ondernemen en beantwoorden al je vragen. Vraag eenvoudig een vrijblijvende rondleiding aan, dan nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. Tot snel!

Vraag een Rondleiding aan