Previous
Next

Monkey Donky
De Hunze Groningen

Adres:
Beijumerweg 10
9731 EB Groningen

Contact:
Tel: 050 579 10 72
Email: info@monkeydonky.nl

Locatie De Hunze

Aan de rand van de wijk De Hunze en met uitzicht op het Van Starkenborghkanaal vind je onze locatie De Hunze. Monkey Donky De Hunze is een kleinschalig kinderdagverblijf waar vooral kinderen uit de wijken De Hunze en Van Starkenborgh worden opgevangen, maar ook uit Beijum of de Korrewegwijk. Daarnaast is de locatie handig gelegen langs de Ring Groningen. Woon je in Winsum, Adorp, Zuidwolde of Bedum en werk je in de stad Groningen? Dan is opvang bij Monkey Donky De Hunze ook voor jou ideaal. 

Kinderopvang Beijumerweg

Op ons kinderdagverblijf aan de Beijumerweg bieden we dagopvang voor kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Spelen, ontdekken en groeien is ons motto, en bij De Hunze hebben kinderen daar alle ruimte voor. Zowel binnen als buiten! Het kinderdagverblijf bestaat uit twee groepen waar kinderen van verschillende leeftijden samen worden opgevangen door een vast team van pedagogisch medewerkers. De kinderen maken niet alleen gebruik van de opvanggroep maar ook van de ruime hal en fijne, omsloten tuin.  

Kinderdagverblijf De Hunze is 51 weken per jaar geopend. Tussen kerst en oud & nieuw is deze locatie gesloten. De andere locaties van Monkey Donky Speelhuis zijn wel het gehele jaar geopend. 

Zijn je kinderen al wat ouder en ben je op zoek naar buitenschoolse opvang in Groningen? Dan kun je terecht op de BSO bij onze locatie aan de Hamburgerstraat


LRK-nummer

Monkey Donky De Hunze kinderdagverblijf – 169362504

Monkey Donky Speelhuis verzorgt niet alleen kinderopvang in het noorden van de stad, maar ook in het centrum en ten zuiden van het station in Groningen. Bijvoorbeeld aan de Paterswoldseweg, naast het Stadspark, bij onze kinderopvang in de Rivierenbuurt. Ook daar heeft je kind alle rust en ruimte om te spelen, te ontdekken en te groeien!

logo

Onze locaties

Je vindt de kinderdagverblijven en BSO’s van Monkey Donky Speelhuis op verschillende locaties verspreid door de stad Groningen. Of je nu in de Korrewegwijk woont, in de binnenstad of in Groningen-Zuid: er is vast een Monkey Donky kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang locatie bij jou in de buurt. 

Op onze locaties Hamburgerstraat, Oosterhamrikkade, Paterswoldseweg en De Hunze bieden we dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar. Op onze locatie in de binnenstad, in de Sint Michaëlschool, bieden we enkel buitenschoolse opvang.

Geen Monkey Donky locatie bij jou in de buurt? Geen nood, wellicht kun je terecht bij één van de locaties van onze collega-organisatie Het Toddlers Huis! Je vindt Het Toddlers Huis aan de Kraneweg (kinderdagverblijf) en aan de Friesestraatweg (kinderdagverblijf en BSO). Kom je gauw een kijkje bij ons nemen? 

Hamburgerstraat

St. Michaëlschool

Kinderopvang Groningen Zuid

Paterswoldseweg

Oosterhamrikkade

De Hunze

Kinderopvang Groningen Friesestraatweg

Friesestraatweg

Kinderopvang Vinkhuizen

Kraneweg