Monkey Donky
De Hunze Groningen

Adres:
Beijumerweg 10
9731 EB Groningen

Contact:
Tel: 050 579 10 72
Email: info@monkeydonky.nl

Vorige slide
Volgende slide

Kinderopvang in het noorden van Groningen

Aan de rand van de wijk De Hunze en met uitzicht op het Van Starkenborghkanaal vind je onze locatie De Hunze. Monkey Donky De Hunze is een kleinschalig kinderdagverblijf waar kinderen uit de noordelijke Groningse wijken De Hunze en Van Starkenborgh worden opgevangen, maar ook kinderen uit de omgeving van Groningen. Vanwege de ligging van de locatie langs de Ring Groningen is het voor ouders die werken in Groningen, naast een hele fijne, ook een ideale plek voor de opvang van hun kinderen.

Hoe ziet ons kinderdagverblijf er uit?

Op ons kinderdagverblijf De Hunze aan de Beijumerweg bieden we kinderopvang voor kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Spelen, ontdekken en groeien is ons motto, en bij De Hunze hebben kinderen daar alle ruimte voor. Zowel binnen als buiten! Het kinderdagverblijf bestaat uit twee groepen waar kinderen van verschillende leeftijden samen worden opgevangen door een vast team van pedagogisch medewerkers en uiteraard volgens de BKR-ratio. De kinderen maken niet alleen gebruik van de opvanggroep, maar ook van de ruime hal en fijne, omsloten tuin.  
 
Kinderdagverblijf De Hunze is, net als alle andere locaties van Monkey Donky Speelhuis, 52 weken per jaar geopend, van 07:00 – 18:30 uur. De minimale afname op deze locatie is twee volledige opvangdagen. 
 

Zijn je kinderen al wat ouder en ben je op zoek naar buitenschoolse opvang in Groningen? Dan kun je terecht op de BSO bij onze locatie aan de Hamburgerstraat, dichtbij De Hunze.

 

LRK nummer en inspectierapport

LRK kinderdagverblijf De Hunze – 169362504
 
Het meest recente GGD inspectierapport van locatie De Hunze kun je inzien in het Landelijk Register Kinderopvang, via onderstaande link: 
 

Kom gerust langs om een keer sfeer te proeven of vraag naar de beschikbaarheid

Kinderopvang voor omgeving Groningen

Ons kinderdagverblijf De Hunze aan de Beijumerweg ligt vlak naast de Ring Groningen. Hierdoor is het een ideale locatie voor ouders die in de omgeving van Groningen wonen, maar in Groningen stad werken. Onderweg naar werk breng je jouw kind naar de opvang en na het werk rij je langs de opvang weer naar huis.

Kinderopvang voor Bedum

Werk je in Groningen, maar woon je in Bedum en zoek je een kinderdagverblijf voor je kind(eren)? Wanneer je via de Groningerweg (N994) of de N64/N370 Groningen binnenkomt, rijdt je langs ons kinderdagverblijf in De Hunze. Het is daarom een ideale manier om je kind onderweg en van het werk op te halen zonder dat je hoeft om te rijden.  

Kinderopvang voor Beijum

Monkey Donky de Hunzeborgh ligt naast de wijk Beijum. Het is daarom een ideale locatie om je kind naar het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal te brengen. Dit kan zowel met de auto of met de fiets via de Beijumerweg. Vanaf onze locatie fiets of rijdt je zo door naar de rest van de stad.

Kinderopvang voor Winsum

Ook voor ouders woonachtig in Winsum, maar werkend in Groningen is ons kinderdagverblijf aan de Beijumerweg een interessante locatie. Rijdende naar Groningen over de N361 rijdt je langs onze kinderopvang. Alleen even de Boterdiepbrug over en je bent er al.
 
Naast bovengenoemde wijk en plaatsen in de omgeving is onze locatie aan de Beijumerweg ook ideaal voor ouders die werken in Groningen, maar wonen in Baflo, Sauwerd, Adorp, Onderdendam, Zuidwolde, Noordwolde en Sint Annen.

Meer over Monky Donky

Monkey Donky Speelhuis is al meer dan 25 jaar een begrip als kinderopvang in Groningen en omgeving. Vol enthousiasme begeleiden we kinderen op een speelse manier in hun ontdekkingstocht en groei. Bij ons staat creativiteit centraal omdat het de basis vormt voor een brede ontwikkeling van elk kind. We geven kinderen de vrijheid om hun eigen impulsen te volgen, waardoor ze zelf oplossingen kunnen bedenken. 

 

Monkey Donky Speelhuis verzorgt niet alleen kinderopvang in het noorden van de stad, maar ook in het centrum en ten zuiden van het station in Groningen. Op al onze locaties vindt je kind alle rust en ruimte om te spelen, te ontdekken en te groeien!

logo

Onze locaties

Je vindt de kinderdagverblijven en BSO’s van Monkey Donky Speelhuis op verschillende locaties verspreid door de stad Groningen. Of je nu in de Korrewegwijk woont, in de binnenstad of in Groningen-Zuid: er is vast een Monkey Donky kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang locatie bij jou in de buurt. 

Op onze locaties Hamburgerstraat, Oosterhamrikkade en Paterswoldseweg bieden we dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar. Locatie De Hunze heeft alleen een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 – 4 jaar. Op onze locatie in de binnenstad, in de Sint Michaëlschool, bieden we enkel buitenschoolse opvang.

Geen Monkey Donky locatie bij jou in de buurt? Geen nood, wellicht kun je terecht bij één van de locaties van onze collega-organisatie Het Toddlers Huis! Je vindt Het Toddlers Huis aan de Kraneweg (kinderdagverblijf) en aan de Friesestraatweg (kinderdagverblijf en BSO). Kom je gauw een kijkje bij ons nemen? 

Hamburgerstraat

St. Michaëlschool

Kinderopvang Groningen Zuid

Paterswoldseweg

Oosterhamrikkade

Kinderopvang-Winsum

De Hunze

Kinderopvang Groningen Friesestraatweg

Friesestraatweg

Kinderopvang Vinkhuizen

Kraneweg