Vorige slide
Volgende slide

Het Toddlers Huis Friesestraatweg Groningen

Adres:
Friesestraatweg 217E
9743 AD Groningen

Contact:
Tel: 0505791072
Email: info@toddlershuis.nl

Locatie Friesestraatweg

Het Toddlers Huis is gevestigd aan de Friesestraatweg op bedrijvenpark “De Ommelanden”. De meeste kinderen komen uit (de omgeving van) de wijken Gravenburg, de Held en Reitdiep. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur van het kinderdagverblijf in Groningen.

Het Toddlers Huis locatie Friesestraatweg is een modern, gezellig kinderdagverblijf. In ons kinderdagverblijf zijn een babygroep, een dreumesgroep, twee peutergroepen en een BSO gevestigd. De inrichting van elke groepsruimte is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo kunnen de baby’s in elke groepsruimte vrij en veilig rondkruipen, op kussens liggen en met knuffels en ander speelgoed spelen. Voor de dreumesen en de peuters zijn de groepen zo ingericht dat er ruimte is voor actief spel op onder andere rijdend materiaal, maar ook voor even rustig spelen met bijvoorbeeld het treinspoor of de poppen. Daarnaast is er ruimte voor de kinderen om zich rustig terug te trekken om een boekje te lezen of even lekker te liggen. Ook op de buitenschoolse opvang zijn verschillende hoeken waar de kinderen zich na schooltijd kunnen ontspannen.  

Op het kinderdagverblijf aan de Friesestraatweg bieden we de mogelijkheid om tussen de middag een warme maaltijd te gebruiken. Broodmaaltijd of warme hap: de keuze is aan jou! Onze fantastische koks maken er elke dag iets lekkers én gezonds van. Voor meer info kun je contact opnemen met de administratie. 

De locatie Friesestraatweg beschikt over een fantastische grote tuin met uitzicht op het water. De tuin is ingericht met een zandbak, een klimbult en een glijbaan. Voor het fietsen is er een leuk parcours aangelegd met bochtjes en houten balkjes. Speciaal voor de BSO is er een extra stuk bij de tuin aangelegd, die af te sluiten is van de rest van de tuin. Natuurlijk is de gehele tuin door middel van hekken veilig gemaakt voor de kinderen.

 

LRK-nummers en inspectierapporten

LRK Friesestraatweg kinderdagverblijf – 952159077
LRK Friesestraatweg buitenschoolse opvang – 888901082

De meest recente GGD inspectierapporten van de locatie Friesestraatweg kun je inzien op de website van het Landelijk Register Kinderopvang, via onderstaande links: 

 

Monkey Donky verzorgt op verscheidene locaties in Groningen opvang voor kinderen vanaf 3 maanden. Dit doen wij al 20 jaar met veel plezier. Naast de locatie  aan de Friesestraatweg, bieden wij bijvoorbeeld ook kinderopvang in de Rivierenbuurt aan. Vlak onder het station is deze locatie een goede oplossing als je bijvoorbeeld vaak met de trein reist voor werk of wanneer je in Groningen Zuid woont.

logo

Onze locaties

Je vindt de kinderdagverblijven en BSO’s van Monkey Donky Speelhuis op verschillende locaties verspreid door de stad Groningen. Of je nu in de Korrewegwijk woont, in de binnenstad of in Groningen-Zuid: er is vast een Monkey Donky kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang locatie bij jou in de buurt. 

Op onze locaties Hamburgerstraat, Oosterhamrikkade en Paterswoldseweg bieden we dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar. Locatie De Hunze heeft alleen een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 – 4 jaar. Op onze locatie in de binnenstad, in de Sint Michaëlschool, bieden we enkel buitenschoolse opvang.

Geen Monkey Donky locatie bij jou in de buurt? Geen nood, wellicht kun je terecht bij één van de locaties van onze collega-organisatie Het Toddlers Huis! Je vindt Het Toddlers Huis aan de Kraneweg (kinderdagverblijf) en aan de Friesestraatweg (kinderdagverblijf en BSO). Kom je gauw een kijkje bij ons nemen? 

Hamburgerstraat

St. Michaëlschool

Kinderopvang Groningen Zuid

Paterswoldseweg

Oosterhamrikkade

Kinderopvang-Winsum

De Hunze

Kinderopvang Groningen Friesestraatweg

Friesestraatweg

Kinderopvang Vinkhuizen

Kraneweg