Previous
Next

Het Toddlers Huis Kraneweg Groningen

Adres:
Kraneweg 107
9718 JM Groningen

Contact:
Tel: 0505791072
Email: info@toddlershuis.nl

Locatie Kraneweg

Het Toddlers Huis is gevestigd aan de Kraneweg. Het is een klein, gezellig kinderdagverblijf in Groningen dat in de zomer van 2018 helemaal vernieuwd is. Er is parkeergelegenheid voor de deur van het kinderdagverblijf, helaas wel tegen betaling. Het Toddlers Huis is modern ingericht. In ons kinderdagverblijf zijn een babygroep, een dreumesgroep en een peutergroep gevestigd. De groepen zijn direct aan de gangen verbonden. Daarnaast beschikken wij over een mooie binnenplaats. Deze tuin is ingericht met een zandbak, een babytuin en een glijbaan. Ook kunnen de kinderen spelen met rijdend materiaal. Natuurlijk is de gehele tuin door middel van hekken veilig gemaakt voor de kinderen. Vanuit alle groepsruimtes is via de tuindeuren de tuin te bereiken. We spelen ook regelmatig in de speeltuintjes in de omgeving van de Kraneweg. 

Op het kinderdagverblijf aan de Kraneweg bieden we de mogelijkheid om tussen de middag een warme maaltijd te gebruiken. Broodmaaltijd of warme hap: de keuze is aan jou! Onze fantastische koks maken er elke dag iets lekkers én gezonds van. Voor meer info kun je contact opnemen met de administratie. 

Veiligheid en gezondheidsbeleid 

Hier vind je het veiligheid en gezondheidsbeleid voor de locatie Kraneweg: 

> Veiligheid en gezondheidsbeleid Kraneweg

LRK-nummer

Kraneweg kinderdagverblijf 199110062

aast Het Toddlers Huis aan de Kraneweg verzorgen wij met Monkey Donky op verschillende plekken in Groningen opvang voor kinderen. Zo kan je voor de opvang van je kind onder andere bij ons terecht in de omgeving van Paddepoel, Vinkhuizen, Korrewegwijk en het centrum. Daarnaast vind je ons in de omgeving van Het Stadspark en bieden wij kinderopvang in de Rivierenbuurt aan. Op alle locaties komt je kind terecht in een veilige en rustige omgeving.

logo

Onze locaties

Je vindt de kinderdagverblijven en BSO’s van Monkey Donky Speelhuis op verschillende locaties verspreid door de stad Groningen. Of je nu in de Korrewegwijk woont, in de binnenstad of in Groningen-Zuid: er is vast een Monkey Donky kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang locatie bij jou in de buurt. 

Op onze locaties aan de Hamburgerstraat, Oosterhamrikkade en Paterswoldeweg bieden we dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar. Op onze locatie in de binnenstad, in de Sint Michaëlschool, bieden we enkel buitenschoolse opvang.

Geen Monkey Donky locatie bij jou in de buurt? Geen nood, wellicht kun je terecht bij één van de locaties van onze collega-organisatie Het Toddlers Huis! Je vindt Het Toddlers Huis aan de Kraneweg (kinderdagverblijf) en aan de Friesestraatweg (kinderdagverblijf en BSO). Kom je gauw een kijkje bij ons nemen? 

Hamburgerstraat

St. Michaëlschool

Kinderopvang Groningen Zuid

Paterswoldseweg

Oosterhamrikkade

Kinderopvang Groningen Friesestraatweg

Friesestraatweg

Kinderopvang Vinkhuizen

Kraneweg