Vorige slide
Volgende slide

Monkey Donky Oosterhamrikkade Groningen

Adres:
Oosterhamrikkade 66a
9714 BG Groningen

Contact:
Tel: 050 579 10 72
E-mail: info@monkeydonky.nl

Locatie Oosterhamrikkade, Groningen Oost

Aan de Oosterhamrikkade is Monkey Donky in het oude Noorderbad meer dan 20 jaar geleden gestart als indoor speeltuin, en later kwam daar het kinderdagverblijf bij. De grote binnenspeeltuin is er nog steeds! Verschillende elementen van het oude Noorderbad zijn ook bewaard gebleven, wat de Oosterhamrikkade tot een unieke locatie maakt.

Kinderdagverblijf Oosterhamrikkade

Het kinderdagverblijf op de locatie Oosterhamrikkade is gevestigd op de begane grond en eerste verdieping van het pand. Er is een babygroep, dreumesgroep en peutergroep. Daarnaast wordt ook peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) op deze locatie aangeboden. De kinderen van het kinderdagverblijf spelen regelmatig in de ballenbak van de indoor speeltuin, en zijn ook veel buiten te vinden. We beschikken we over een mooie binnenplaats die door middel van een hek afgesloten wordt. Hier kunnen de kinderen onder andere spelen met rijdend materiaal. Er is ook een zandbak waar de kinderen echte zandtaartjes kunnen bakken. Daarnaast spelen we regelmatig in de speeltuintjes in de buurt van de Oosterhamrikkade.

Op de Groningse kinderdagopvang aan de Oosterhamrikkade bieden we de mogelijkheid om tussen de middag een warme maaltijd te gebruiken. Broodmaaltijd of warme hap: de keuze is aan jou! Onze fantastische koks maken er elke dag iets lekkers én gezonds van. Voor meer info kun je contact opnemen met de administratie.

Buitenschoolse opvang Oosterhamrikkade

Op de buitenschoolse opvang aan de Oosterhamrikkade worden kinderen van verschillende scholen uit de buurt opgevangen, o.a. Kleine Wereld en Borgmanschool. De BSO’ers kunnen na een lange schooldag hun energie lekker kwijt in de grote indoor speeltuin. Ook is er een ruim balkon waar de kinderen kunnen lezen, knutselen of bij de werkbank met hout kunnen werken. We spelen veel buiten en gaan dan regelmatig naar één van de vele speeltuinen in de buurt van de Oosterhamrikkade. 

LRK-nummers en inspectierapporten

LRK Oosterhamrikkade kinderdagverblijf – 126871401
LRK Oosterhamrikkade buitenschoolse opvang – 214160592

De meest recente GGD inspectierapporten van de locatie Oosterhamrikkade kun je inzien op de website van het Landelijk Register Kinderopvang, via onderstaande links: 

 

Naast opvang aan de Oosterhamrikkade, in de buurt van onder andere de Borgmanschool en de Kleine Wereld, verzorgen wij op meerdere locaties in Groningen opvang voor kinderen. Woon je meer in het zuiden van Groningen? Of reis je bijvoorbeeld voor je werk veel met de trein? Dan is Monkey Donky kinderopvang in de Rivierenbuurt een praktische oplossing voor kinderopvang! 

 

logo

Onze locaties

Je vindt de kinderdagverblijven en BSO’s van Monkey Donky Speelhuis op verschillende locaties verspreid door de stad Groningen. Of je nu in de Korrewegwijk woont, in de binnenstad of in Groningen-Zuid: er is vast een Monkey Donky kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang locatie bij jou in de buurt. 

Op onze locaties Hamburgerstraat, Oosterhamrikkade en Paterswoldseweg bieden we dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar. Locatie De Hunze heeft alleen een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 – 4 jaar. Op onze locatie in de binnenstad, in de Sint Michaëlschool, bieden we enkel buitenschoolse opvang.

Geen Monkey Donky locatie bij jou in de buurt? Geen nood, wellicht kun je terecht bij één van de locaties van onze collega-organisatie Het Toddlers Huis! Je vindt Het Toddlers Huis aan de Kraneweg (kinderdagverblijf) en aan de Friesestraatweg (kinderdagverblijf en BSO). Kom je gauw een kijkje bij ons nemen? 

Hamburgerstraat

St. Michaëlschool

Kinderopvang Groningen Zuid

Paterswoldseweg

Oosterhamrikkade

Kinderopvang-Winsum

De Hunze

Kinderopvang Groningen Friesestraatweg

Friesestraatweg

Kinderopvang Vinkhuizen

Kraneweg