Previous
Next

Monkey Donky Oosterhamrikkade Groningen

Adres:
Oosterhamrikkade 66a
9714 BG Groningen

Contact:
Tel: 050 579 10 72
E-mail: info@monkeydonky.nl

Locatie Oosterhamrikkade

Aan de Oosterhamrikkade is Monkey Donky in het oude Noorderbad meer dan 20 jaar geleden gestart als indoor speeltuin, en later kwam daar het kinderdagverblijf bij. De grote binnenspeeltuin is er nog steeds! Verschillende elementen van het oude Noorderbad zijn ook bewaard gebleven, wat de Oosterhamrikkade tot een unieke locatie maakt.

Kinderdagverblijf Oosterhamrikkade

Het kinderdagverblijf op de locatie Oosterhamrikkade is gevestigd op de begane grond en eerste verdieping van het pand. Er is een babygroep, dreumesgroep en peutergroep. Daarnaast wordt ook peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) op deze locatie aangeboden. De kinderen van het kinderdagverblijf spelen regelmatig in de ballenbak van de indoor speeltuin, en zijn ook veel buiten te vinden. We beschikken we over een mooie binnenplaats die door middel van een hek afgesloten wordt. Hier kunnen de kinderen onder andere spelen met rijdend materiaal. Er is ook een zandbak waar de kinderen echte zandtaartjes kunnen bakken. Daarnaast spelen we regelmatig in de speeltuintjes in de buurt van de Oosterhamrikkade.

Op de Groningse kinderdagopvang aan de Oosterhamrikkade bieden we de mogelijkheid om tussen de middag een warme maaltijd te gebruiken. Broodmaaltijd of warme hap: de keuze is aan jou! Onze fantastische koks maken er elke dag iets lekkers én gezonds van. Voor meer info kun je contact opnemen met de administratie.

Buitenschoolse opvang Oosterhamrikkade

Op de buitenschoolse opvang aan de Oosterhamrikkade worden kinderen van verschillende scholen uit de buurt opgevangen, o.a. Kleine Wereld en Borgmanschool. De BSO’ers kunnen na een lange schooldag hun energie lekker kwijt in de grote indoor speeltuin. Ook is er een ruim balkon waar de kinderen kunnen lezen, knutselen of bij de werkbank met hout kunnen werken. We spelen veel buiten en gaan dan regelmatig naar één van de vele speeltuinen in de buurt van de Oosterhamrikkade. In de schoolvakanties vind de opvang plaats op onze locatie aan de Hamburgerstraat.

LRK-nummers

Oosterhamrikkade kinderdagverblijf – 126871401
Oosterhamrikkade buitenschoolse opvang – 214160592

Naast opvang aan de Oosterhamrikkade, in de buurt van onder andere de Borgmanschool en de Kleine Wereld, verzorgen wij op meerdere locaties in Groningen opvang voor kinderen. Woon je meer in het zuiden van Groningen? Of reis je bijvoorbeeld voor je werk veel met de trein? Dan is kinderopvang in de Rivierenbuurt een praktische oplossing voor opvang van je kind of kinderen. Op alle locaties kan je dezelfde kwaliteit opvang verwachten die je van Monkey Donky kan en mag verwachten.

logo

Onze locaties

Hamburgerstraat

St. Michaëlschool

SONY DSC

Paterswoldseweg

Oosterhamrikkade

Friesestraatweg

Friesestraatweg

Kraneweg locatie 2-web

Kraneweg