Previous
Next

Monkey Donky Paterswoldseweg Groningen

Adres:

  • Paterswoldseweg 123
  • 9727 BE Groningen

Contact:

  • Tel: 050 579 10 72
  • Email: info@monkeydonky.nl

Locatie Paterswoldseweg, Groningen Zuid

De opvang aan de Paterswoldseweg, vlakbij de Ring Groningen, is gevestigd in het gebouw De Rank. Al sinds 2003 verzorgt Monkey Donky Speelhuis kinderopvang op deze locatie. De Rank ligt naast de ingang van het Stadspark aan de Concourslaan. Een prachtig groen en centraal plekje! De meeste kinderen op het kinderdagverblijf komen uit de Grunobuurt, Rivierenbuurt en Corpus den Hoorn, maar door de gunstige ligging langs de ringweg kiezen ook ouders uit andere Groninger wijken regelmatig voor de locatie Paterswoldseweg. Aan de voorkant van de locatie hebben we een grote natuurtuin met speeltoestellen waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. De kinderboerderij en de speeltuin in het Stadspark zijn op loopafstand.

Kinderdagverblijf Paterswoldseweg

Het Groningese kinderdagverblijf van Monkey Donky Speelhuis aan de Paterswoldseweg ligt op loopafstand van het Stadspark in Groningen Zuid. ’s Ochtends worden de kinderen ontvangen in één van de twee groepsruimten. Afhankelijk van het aantal kinderen spelen de kinderen vervolgens in de centrale hal. Hier is ruimte voor actief spel, zoals het spelen met rijdend materiaal. Verder kunnen de kinderen er heerlijk klimmen en klauteren op de verschillende speeltoestellen die er staan. Als de meeste kinderen aanwezig zijn, gaan ze naar hun eigen groep. Aan het einde van de dag ontmoeten de kinderen van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang elkaar in de speelhal. Broertjes en zusjes zien elkaar dan en kinderen van verschillende leeftijden leren omgaan met elkaar. Op deze locatie worden kinderen opgevangen in de leeftijd van drie maanden tot 4 jaar. Dit gebeurt in drie groepen: een babygroep, dreumesgroep en een peutergroep.

Op het kinderdagverblijf aan de Paterswoldseweg bieden we de mogelijkheid om tussen de middag een warme maaltijd te gebruiken. Broodmaaltijd of warme hap: de keuze is aan jou! Onze fantastische koks maken er elke dag iets lekkers én gezonds van. Voor meer info kun je contact opnemen met de administratie. 

Buitenschoolse opvang Paterswoldseweg

De buitenschoolse opvang in Groningen beschikt over een gezellige groepsruimte waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen, lezen en knutselen. Even lekker uitrusten van de schooldag kan natuurlijk ook. Daarnaast kan gespeeld worden in de centrale hal. In deze hal is ruimte voor actiever spel, zoals het spelen met autootjes en fietsjes. Verder kunnen de kinderen er heerlijk klimmen en klauteren op de verschillende speeltoestellen die er staan. Aan het einde van de dag spelen de kinderen van de buitenschoolse opvang en het kinderdagverblijf er samen. Met het fraaie Stadspark en de kinderboerderij naast de deur is er ruim gelegenheid om, onder toezicht van de groepsleiding, buiten te spelen. In de schoolvakanties vindt de opvang voor de BSO-kinderen in principe plaats op de locatie Paterswoldseweg, maar bij activiteiten en uitjes kan ook uitgeweken worden naar de locatie Hamburgerstraat

LRK-nummers

Paterswoldseweg kinderdagverblijf – 155483730
Paterswoldseweg buitenschoolse opvang – 229547047

Kinderopvang aan de Paterswoldsweg, aan de rand van het Stadspark, is niet onze enige locatie in Groningen-Zuid. Opvang in de Rivierenbuurt is een praktische oplossing wanneer je ten zuiden van het station Groningen woont. De kinderopvang in de Rivierenbuurt is makkelijk te bereiken vanaf het station, met de auto of met de fiets. 

logo

Onze locaties

Hamburgerstraat

St. Michaëlschool

SONY DSC

Paterswoldseweg

Oosterhamrikkade

Friesestraatweg

Friesestraatweg

Kraneweg locatie 2-web

Kraneweg