Previous slide
Next slide

Monkey Donky Paterswoldseweg Groningen

Adres:

  • Paterswoldseweg 123
  • 9727 BE Groningen

Contact:

  • Tel: 050 579 10 72
  • Email: info@monkeydonky.nl

Locatie Paterswoldseweg, Groningen Zuid

De opvang aan de Paterswoldseweg, vlakbij de Ring Groningen, is gevestigd in het gebouw De Rank. Al sinds 2003 verzorgt Monkey Donky Speelhuis kinderopvang op deze locatie. De Rank ligt naast de ingang van het Stadspark aan de Concourslaan. Een prachtig groen en centraal plekje! De meeste kinderen op het kinderdagverblijf komen uit de Grunobuurt, Rivierenbuurt en Corpus den Hoorn, maar door de gunstige ligging langs de ringweg kiezen ook ouders uit andere Groninger wijken regelmatig voor de locatie Paterswoldseweg. Aan de voorkant van de locatie hebben we een grote natuurtuin met speeltoestellen waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. De kinderboerderij en de speeltuin in het Stadspark zijn op loopafstand.

Kinderdagverblijf Paterswoldseweg

Het Groningse kinderdagverblijf van Monkey Donky Speelhuis aan de Paterswoldseweg ligt op loopafstand van het Stadspark in Groningen Zuid. ’s Ochtends worden de kinderen ontvangen in één van de twee groepsruimten. Afhankelijk van het aantal kinderen spelen de kinderen vervolgens in de centrale hal. Hier is ruimte voor actief spel, zoals het spelen met rijdend materiaal. Verder kunnen de kinderen er heerlijk klimmen en klauteren op de verschillende speeltoestellen die er staan. Als de meeste kinderen aanwezig zijn, gaan ze naar hun eigen groep. Aan het einde van de dag ontmoeten de kinderen van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang elkaar in de speelhal. Broertjes en zusjes zien elkaar dan en kinderen van verschillende leeftijden leren omgaan met elkaar. Op deze locatie worden kinderen opgevangen in de leeftijd van drie maanden tot 4 jaar. Dit gebeurt in drie groepen: een babygroep, dreumesgroep en een peutergroep.

Op het kinderdagverblijf aan de Paterswoldseweg bieden we de mogelijkheid om tussen de middag een warme maaltijd te gebruiken. Broodmaaltijd of warme hap: de keuze is aan jou! Onze fantastische koks maken er elke dag iets lekkers én gezonds van. Voor meer info kun je contact opnemen met de administratie. 

Buitenschoolse opvang Paterswoldseweg

De buitenschoolse opvang in Groningen beschikt over een gezellige groepsruimte waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen, lezen en knutselen. Even lekker uitrusten van de schooldag kan natuurlijk ook. Daarnaast kan gespeeld worden in de centrale hal. In deze hal is ruimte voor actiever spel, zoals het spelen met autootjes en fietsjes. Verder kunnen de kinderen er heerlijk klimmen en klauteren op de verschillende speeltoestellen die er staan. Aan het einde van de dag spelen de kinderen van de buitenschoolse opvang en het kinderdagverblijf er samen. Met het fraaie Stadspark en de kinderboerderij naast de deur is er ruim gelegenheid om, onder toezicht van de groepsleiding, buiten te spelen. In de schoolvakanties vindt de opvang voor de BSO-kinderen in principe plaats op de locatie Paterswoldseweg, maar bij activiteiten en uitjes kan ook uitgeweken worden naar de locatie Hamburgerstraat

Kinderopvang in Groningen-Zuid 

Op onze kinderopvang in Groningen-Zuid zorgen wij voor een liefdevol thuis voor jullie kind(eren). Monkey Donky vindt het belangrijk dat baby’s en kleuters leren, ontdekken en zich ontwikkelen. Jullie kind doet dat op zijn of haar eigen manier, waarvoor hij of zij bij ons alle ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Op ons kinderdagverblijf in Groningen-Zuid verblijven dagelijks tientallen kinderen, zowel voor als tijdens en na de schooltijden. 

kinderopvang-groningen-zuid

Rondleiding in de kinderopvang

Ben je benieuwd naar onze kinderopvang? Vraag dan een gratis rondleiding aan of schrijf je gemakkelijk online in. Wij begrijpen het goed dat je eerst achter de deur wilt kijken, voordat je je kind(eren) bij ons inschrijft. Daarom is het mogelijk om een rondleiding op zowel de Kinderopvang als de Buitenschoolse Opvang aan te vragen. Geef gerust ook een (optionele) tweede locatie op, zodat je een goed beeld krijgt van Monkey Donky Speelhuis.

LRK-nummers

Paterswoldseweg kinderdagverblijf – 155483730
Paterswoldseweg buitenschoolse opvang – 229547047

Kinderopvang aan de Paterswoldsweg, aan de rand van het Stadspark, is niet onze enige locatie in Groningen-Zuid. Opvang in de Rivierenbuurt is een praktische oplossing wanneer je ten zuiden van het station Groningen woont. De kinderopvang in de Rivierenbuurt is makkelijk te bereiken vanaf het station, met de auto of met de fiets. 

Veiligheid- en gezondheidsbeleid Paterswoldseweg

Via onderstaande link vind je het veiligheid- en gezondheidsbeleid van de locatie Paterswoldseweg. Hierin staat beschreven hoe wij kinderen en medewerkers een zo veilig en gezond mogelijke speel-, werk- en leefomgeving bieden. 

> Veiligheid- en gezondheidsbeleid Paterswoldseweg

 

logo

Onze locaties

Je vindt de kinderdagverblijven en BSO’s van Monkey Donky Speelhuis op verschillende locaties verspreid door de stad Groningen. Of je nu in de Korrewegwijk woont, in de binnenstad of in Groningen-Zuid: er is vast een Monkey Donky kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang locatie bij jou in de buurt. 

Op onze locaties Hamburgerstraat, Oosterhamrikkade, Paterswoldseweg en De Hunze bieden we dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar. Op onze locatie in de binnenstad, in de Sint Michaëlschool, bieden we enkel buitenschoolse opvang.

Geen Monkey Donky locatie bij jou in de buurt? Geen nood, wellicht kun je terecht bij één van de locaties van onze collega-organisatie Het Toddlers Huis! Je vindt Het Toddlers Huis aan de Kraneweg (kinderdagverblijf) en aan de Friesestraatweg (kinderdagverblijf en BSO). Kom je gauw een kijkje bij ons nemen? 

Hamburgerstraat

St. Michaëlschool

Kinderopvang Groningen Zuid

Paterswoldseweg

Oosterhamrikkade

De Hunze

Kinderopvang Groningen Friesestraatweg

Friesestraatweg

Kinderopvang Vinkhuizen

Kraneweg