Vorige slide
Volgende slide

Monkey Donky
St. Michaëlschool Groningen

Adres:
Butjesstraat 8
9712 EW Groningen

Contact:
Tel: 050 579 10 72
Email: info@monkeydonky.nl

Locatie St. Michaëlschool Groningen Centrum

Midden in de binnenstad, op een prachtige plek, geven ouders, leerlingen en het schoolteam vorm aan een kleine gezellige school, de St. Michaëlschool. Het gebouw waarin de St. Michaëlschool is gehuisvest staat aan de Butjesstraat. Het gebouw stamt uit 1930 en is in de jaren zestig flink verbouwd. In 2006 is er ingrijpend gerenoveerd. Boven op de school zijn drie extra lokalen geplaatst en de school heeft als eerste gebouw in Nederland een lichtgewicht groen dak gekregen. Het gebouw ziet er van buiten en van binnen prachtig uit. Het is een schoolgebouw waarin met plezier geleerd kan worden. Op de eerste en tweede verdieping van de vernieuwde school is onze BSO gevestigd. 

Buitenschoolse opvang Butjesstraat

Sinds 2009 biedt Monkey Donky Speelhuis buitenschoolse opvang in Groningen in een voormalig klaslokaal in de St. Michaëlschool. De school is gevestigd in het centrum van de stad, de Butjesstraat. Leerlingen van de St. Michaëlschool gaan hier naar de buitenschoolse opvang. Er kunnen, in overleg, ook leerlingen van andere scholen terecht op deze locatie. Na schooltijd komen de kinderen in een gezellige ruimte met verschillende hoeken waar ze heerlijk kunnen spelen. Er kan gespeeld worden op een groot speelplein met zandbak. Daarnaast kan er voor het kinderkookcafé gebruik gemaakt worden van de keuken. Er wordt ook lekker buiten gespeeld op het schoolplein en binnen is er een groot speellokaal. 

Buitenschoolse opvang Sint Franciscus dependance

Met ingang van januari 2015 heeft de St. Michaëlschool een nieuwe locatie geopend aan de Star Numanstraat, de Sint Franciscus dependance. Ook op deze nieuwe locatie werkt Monkey Donky Speelhuis samen met de St. Michaëlschool. De Sint Franciscus dependance ligt aan de Hamburgervijver, recht tegenover de buitenschoolse opvang van Monkey Donky Kinderopvang Groningen. De kinderen die hier naar school gaan worden opgevangen aan de Hamburgerstraat.

LRK-nummer en inspectierapport

LRK St. Michaëlschool buitenschoolse opvang – 163741177

Het meest recente GGD inspectierapport van de locatie Sint Michaëlschool kun je inzien op de website van het Landelijk Register Kinderopvang, via onderstaande link: 

 

Monkey Donky verzorgt niet alleen kinderopvang in het centrum, maar ook ten zuiden van het station in Groningen. Naast opvang aan de rand van het stadspark aan de Paterswoldeweg, kunnen wij je zoon of dochter ook op de kinderopvang in de Rivierenbuurt opvangen. Alles in een rustig en vertrouwde omgeving.

logo

Onze locaties

Je vindt de kinderdagverblijven en BSO’s van Monkey Donky Speelhuis op verschillende locaties verspreid door de stad Groningen. Of je nu in de Korrewegwijk woont, in de binnenstad of in Groningen-Zuid: er is vast een Monkey Donky kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang locatie bij jou in de buurt. 

Op onze locaties Hamburgerstraat, Oosterhamrikkade en Paterswoldseweg bieden we dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar. Locatie De Hunze heeft alleen een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 – 4 jaar. Op onze locatie in de binnenstad, in de Sint Michaëlschool, bieden we enkel buitenschoolse opvang.

Geen Monkey Donky locatie bij jou in de buurt? Geen nood, wellicht kun je terecht bij één van de locaties van onze collega-organisatie Het Toddlers Huis! Je vindt Het Toddlers Huis aan de Kraneweg (kinderdagverblijf) en aan de Friesestraatweg (kinderdagverblijf en BSO). Kom je gauw een kijkje bij ons nemen? 

Hamburgerstraat

St. Michaëlschool

Kinderopvang Groningen Zuid

Paterswoldseweg

Oosterhamrikkade

Kinderopvang-Winsum

De Hunze

Kinderopvang Groningen Friesestraatweg

Friesestraatweg

Kinderopvang Vinkhuizen

Kraneweg