Geef hier uw suggestie!


Locaties

Locaties kinderopvang Monkey Donky Groningen

Bij Monkey Donky Speelhuis vinden wij het belangrijk dat uw kind zich veilig voelt: alleen in een veilige omgeving kan uw kind zich goed ontplooien. De inrichting van onze kinderopvang is erop gericht om een gevoel van veiligheid en vertrouwdheid voor uw kind te creëren. Er is bewust gekozen voor een huiselijk sfeer, zodat uw kind zich bij ons thuis voelt.

Buitenterrein

Buitenruimte

We zijn graag buiten en gelukkig bieden onze buitenterreinen hier de mogelijkheid toe. Buiten spelen is het hele jaar door leuk! Fietsen, in de zandbak spelen of in de zomer afkoelen in een zwembadje, het gebeurt allemaal.

Binnenspeeltuin

Binnenspeeltuin

Onze binnenspeeltuin maakt Monkey Donky Speelhuis uniek. Op meerdere locaties hebben we een binnenspeeltuin, de andere locaties komen met regelmaat gezellig samen spelen in de binnenspeeltuin. Kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren en leven zich helemaal uit in de binnenspeeltuin.

Groen in de buurt

Groen in de buurt

Er valt op loopafstand van onze locaties ook veel te beleven. Het Stadspark biedt ruimte om te spelen en wandelen, er is zelfs een kinderboerderij! In de winter kan er geschaatst worden op een nabij gelegen vijver. Bijna alle locaties hebben een speeltuin in de buurt waar we regelmatig heen gaan.

Locaties carrousel

facebook

Twitter

Google +

Youtube

Google Maps