Openingstijden

Monkey Donky Speelhuis is op werkdagen geopend van 07.30 uur tot 18.30 uur. Hiernaast biedt Monkey Donky Speelhuis vervroegde opvang. Handig als u vroeg moet beginnen: u kunt uw kind dan vanaf 07.00 uur brengen. Bij voldoende aanmeldingen is het ook mogelijk om op zaterdag en zondag opvang te bieden.

Brengen en halen

U kunt uw kind op ieder gewenst moment brengen en halen. In tegenstelling tot vele andere kinderdagverblijven schrijven we geen strikte tijden voor. Dat is prettig voor u als ouder, u zit zo niet vast aan een vaste breng- of haaltijd. Als u een keer eerder klaar bent met werken of juist later moet beginnen, dan hoeft u geen rekening te houden met het brengen of ophalen van uw kind.

Openingstijden van tot
Werkdagen 7:30  18:30
Vervroegde opvang 7:00
Weekend opvang* n.v.t.

*Bij voldoende aanmeldingen is het ook mogelijk om op zaterdag en zondag opvang te bieden.

Opvang gesloten

Monkey Donky Speelhuis is alle weken in het jaar geopend. We wijzen u erop dat Monkey Donky Speelhuis op officiële feestdagen gesloten is.

 Nieuwjaarsdag
 1e en 2e Paasdag
 Koningsdag
 Bevrijdingsdag (eens per 5 jaar)
 Hemelvaartsdag
 1e en 2e Pinksterdag
 1e en 2e Kerstdag

Ziek

Als een kind ziek is, wordt er contact opgenomen met de ouders om te overleggen of het kind opgehaald moet worden. Hiermee wordt voorkomen dat u bij het ophalen van uw kind hoort dat het ziek is (geweest). Ons uitgangspunt is: zolang de leiding de zorg kan bieden die nodig is, kan het kind op het kinderdagverblijf blijven. Zo willen wij voorkomen dat een ziek kind niet de juiste zorg krijgt.

Rondleiding aanvragen?

Voordat u uw kind bij een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang aanmeldt, wilt u natuurlijk eerst even komen kijken.