Wat is flexibele opvang op maat?

Ieder gezin heeft een andere opvangbehoefte. Werkt u bijvoorbeeld volgens een onregelmatig rooster, bent u zelfstandig ondernemer, werkt u in de zorg of op oproep- of uitzendbasis? Wij willen graag tegemoet komen aan uw specifieke wensen. Wij werken graag mee aan een passende oplossing door u een contract op maat aan te bieden voor de opvang van uw kind. Zo bieden wij bijvoorbeeld een flexibel contract aan waarbij u een aantal dagdelen per maand inkoopt, die u flexibel in kunt zetten. Nieuwsgierig naar de kosten? Met onze Rekentool berekent u eenvoudig wat de verschillende contractvormen voor uw portemonnee betekenen.

Hoe werkt het?

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw opvangbehoefte optimaal af te stemmen op uw werkzaamheden. Monkey Donky Speelhuis staat voor u klaar om met u mee te denken. U kunt hiervoor een afspraak maken met een van onze medewerkers. Samen kijken we naar de mogelijkheden, waarbij de kwaliteit van de opvang voorop staat. Wij geven u een advies waarbij rekening wordt gehouden met onder andere de leeftijd van uw kind. Ook is het van belang dat uw kind een band kan opbouwen met de leiding. Kleine kinderen hebben meer structuur nodig dan oudere kinderen: hoe ouder het kind, hoe flexibeler de opvang.

Onregelmatige diensten?

Werkt u in de zorg? Werkt u op basis van een bereikbaarheidsdienst? Of wordt u kort voordat uw werkzaamheden beginnen opgeroepen, bijvoorbeeld in de kraamzorg? Hier hebben wij veel ervaring mee. Mensen in de zorg werken vaak onregelmatig. Hier komen wij graag aan tegemoet. U kunt bij ons opvang afnemen die afgestemd is op deze specifieke behoefte.

Sommige van onze klanten zijn zelfstandig ondernemer of ZZP’er. De opvangbehoefte van deze klanten wisselt per seizoen of per project. De meeste van deze klanten nemen vaste dagdelen opvang af, maar kunnen bij behoefte aan meer opvang per seizoen of project deze extra opvang flexibel afnemen.

Een aantal van onze klanten werkt zogenaamd ‘offshore’, zij werken op een boorplatform of op de grote vaart. Deze klanten werken ‘op en af’, ze werken een aantal aaneengesloten weken en zijn daarna een aantal aaneengesloten weken vrij. Voor deze klanten hebben we een contract gemaakt op maat. Ze maken alleen gebruik van de opvang gedurende de periode op zee. Denkt u ook aan bijvoorbeeld onregelmatige diensten zoals in de luchtvaart, in ploegendiensten of op uitzend- of detacheringsbasis. Ook dan werken wij graag mee aan een passende oplossing voor de opvang van uw kind.

Wilt u meer weten?

Wij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden en u een aanbod doen op maat.