Geef hier uw suggestie!


Oudercontact

Oudercontact

Communicatie met ouders vinden wij erg belangrijk omdat goed contact de band tussen de leiding en de ouders sterker maakt. Hierdoor is het ook mogelijk om persoonlijke situaties beter in te schatten. Bij de communicatie met u als ouder staat het belang van het kind altijd voorop.

Bijpraten

Bijpraten

Wanneer u uw kind ophaalt praten we u bij over wat er die dag met uw kind is ondernomen. Hoe was het buitenspelen? Zijn er bijzonderheden? Dan hoort u deze ook bij het ophalen. Op iedere groep wordt per dag bijgehouden hoe lang uw kind heeft geslapen, wat uw kind heeft gegeten en wat andere bijzonderheden zijn. Er is altijd gelegenheid om met de groepsleiding te overleggen of zaken te bespreken. U kunt altijd een afspraak maken om de leiding wat langer te spreken wanneer u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek.

 

Magazine

Nieuwsbrief

Wij communiceren zowel mondeling als schriftelijk met de ouders. U ontvangt minimaal vier keer per jaar een nieuwsbrief met informatie over ontwikkelingen op de verschillende groepen. Daarnaast kunt u ons volgen via sociale media.

 

Magazine

Naast de dagelijkse gang van zaken informeren we u via ons digitale magazine over actuele thema’s binnen de kinderopvang, maar ook pedagogische onderwerpen die bij ouders leven. Bekijk hier onze blogpagina.

Facebook

Twitter

Google

Youtube