Naar de opvang

Wilt u uw kind door Monkey Donky Speelhuis laten opvangen? Meldt u dan online aan. Na de aanmelding maken wij een contract voor u. Zodra dit contract is getekend kan de opvang plaatsvinden, dit kan bij wijze van spreken al de volgende dag. U kunt zelf kiezen welke locatie u geschikt vindt voor uw kind. Monkey Donky Speelhuis is een geregistreerd kindercentrum, dit houdt in dat ouders een tegemoetkoming van de Belastingdienst kunnen in de kosten van de kinderopvang. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw inkomen.

Inschrijven

Bij Monkey Donky Speelhuis kan uw kind al binnen enkele dagen bij ons terecht. Als de plaatsingsprocedure is afgewikkeld, kan uw kind direct geplaatst worden. U kunt zelf de locatie kiezen die u geschikt vindt voor uw kind(eren). Wilt u uw kind door Monkey Donky Speelhuis laten opvangen? Meld u dan online aan. Na de aanmelding maken wij een contract voor u. Zodra dit contract is getekend kan de opvang plaatsvinden, dit kan bij wijze van spreken al de volgende dag. U kunt zelf kiezen welke locatie u geschikt vindt voor uw kind.

Registratieplicht

Officiële kinderdagverblijven in Nederland zijn geregistreerd in het landelijk register kinderopvang. Deze registratie heeft de Belastingdienst als voorwaarde gesteld, zodat ouders in aanmerking kunnen komen voor kinderopvangtoeslag. In de tabel hieronder vindt u een overzicht van al onze locaties en het bijbehorende LRK-nummer (Landelijk Register Kinderopvang). Dit nummer heeft u nodig bij de aanvraag van uw kinderopvangtoeslag. Als u meer wilt weten over dit register kijkt u dan op www.landelijkregisterkinderopvang.nl

LRK nummers

Vestiging Opvangsoort Registratienummer
Hamburgerstraat Kinderdagverblijf 885098705
Hamburgerstraat Buitenschoolse opvang 106289615
Oosterhamrikkade Kinderdagverblijf 126871401
Oosterhamrikkade Buitenschoolse opvang 214160592
Paterswoldseweg Kinderdagverblijf 155483730
Paterswoldseweg Buitenschoolse opvang 229547047
St. Michaëlschool Buitenschoolse opvang 163741177

Kinderopvangtoeslag

Monkey Donky Speelhuis is een geregistreerd kindercentrum, dit houdt in dat ouders een tegemoetkoming van de Belastingdienst kunnen in de kosten van de kinderopvang. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw inkomen.Via de onderstaande link kunt u een proefberekening maken toeslag kinderopvang. U kunt altijd rekenen op onze hulp bij de aanvraag van de kinderopvangtoeslag. Ook voor de aanvraag van een eventuele tegemoetkoming van de Sociale Dienst kunt u bij ons terecht. Neemt u bij vragen gerust contact op met de administratie.

Direct aanmelden

Wilt u uw kind door Monkey Donky Speelhuis laten opvangen? Meldt u dan online aan. Ga in het menu naar over Monkey Donky en druk op “direct inschrijven”.