Kom een kijkje nemen bij Monkey Donky Kinderopvang Groningen

Kom eens langs! Bij Monkey Donky Speelhuis kun je altijd terecht voor een vrijblijvende rondleiding.

Kom je eens bij ons langs?

Op zoek naar een fijn kinderdagverblijf of een gezellige buitenschoolse opvang? We vinden het leuk als je eens bij ons langskomt! Bij Monkey Donky Speelhuis en Het Toddlers Huis ben je van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je graag eerst even achter de voordeur kijkt voordat je je kind(eren) bij ons inschrijft.

Er verandert de komende tijd nogal wat in de kinderopvang. Zo zal de hoogte van de kinderopvangtoeslag in 2023 wijzigen, en is per 1 januari 2023 het aantal opvanguren dat je vergoed krijgt niet meer afhankelijk van hoeveel uur je werkt. 

Bij Monkey Donky Speelhuis en Het Toddlers Huis houden we de kinderopvang voor jou betaalbaar met ruime openingstijden en een laag uurtarief. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt, of stel je vraag tijdens een rondleiding op één van onze locaties! 

Rondleiding aanvragen

Rondleiding

Tijdens de rondleiding vertellen we je meer over Monkey Donky, over het kinderdagverblijf en/of de buitenschoolse opvang. We laten je zien waar de kinderen spelen, slapen en eten, vertellen je over ons dagritme en pedagogisch beleid, en nog veel meer! Uiteraard kun je tijdens de rondleiding ook al je vragen stellen. Na de rondleiding heb je hopelijk een goede indruk gekregen van wat we bij Monkey Donky Speelhuis jou en je kind kunnen bieden. Je bent hierna tot niets verplicht, de keuze is aan jou!

Rondleiding aangevraagd, en dan?

Na het aanvragen van een rondleiding ontvang je een bevestiging in je mailbox. Eén van de pedagogisch medewerkers van de locatie neemt binnen 1-2 dagen telefonisch contact met je op om een afspraak met je te maken. Check dus goed of je het juiste telefoonnummer hebt ingevuld en houdt er rekening mee dat je tijdens kantooruren door ons gebeld wordt. Je kunt alvast nadenken over op welke dag en/of welk moment jij graag een rondleiding zou willen. We houden bij het plannen van de rondleidingen rekening met het dagritme van de groep, dus niet elk gewenst moment is beschikbaar voor een rondleiding.

Na de rondleiding

Na de rondleiding spreken we met je af dat we na een week weer telefonisch contact met je opnemen. We vragen dan of je een goede indruk hebt gekregen van onze kinderopvang, of je nog vragen hebt en of je al hebt besloten of je je kind(eren) bij Monkey Donky in Groningen wilt inschrijven. Is je keuze op een andere kinderopvang gevallen, dan halen we jouw gegevens uit ons systeem. Wil je je kind(eren) graag bij ons inschrijven, dan ontvang je van ons een inschrijflink en begeleiden we je verder bij de keuze voor de meest geschikte contractvorm.

logo

Onze locaties

Je vindt de kinderdagverblijven en BSO’s van Monkey Donky Speelhuis op verschillende locaties verspreid door de stad Groningen. Of je nu in de Korrewegwijk woont, in de binnenstad of in Groningen-Zuid: er is vast een Monkey Donky kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang locatie bij jou in de buurt. 

Op onze locaties Hamburgerstraat, Oosterhamrikkade en Paterswoldseweg bieden we dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar. Locatie De Hunze heeft alleen een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 – 4 jaar. Op onze locatie in de binnenstad, in de Sint Michaëlschool, bieden we enkel buitenschoolse opvang.

Geen Monkey Donky locatie bij jou in de buurt? Geen nood, wellicht kun je terecht bij één van de locaties van onze collega-organisatie Het Toddlers Huis! Je vindt Het Toddlers Huis aan de Kraneweg (kinderdagverblijf) en aan de Friesestraatweg (kinderdagverblijf en BSO). Kom je gauw een kijkje bij ons nemen? 

Hamburgerstraat

St. Michaëlschool

Kinderopvang Groningen Zuid

Paterswoldseweg

Oosterhamrikkade

Kinderopvang-Winsum

De Hunze

Kinderopvang Groningen Friesestraatweg

Friesestraatweg

Kinderopvang Vinkhuizen

Kraneweg