Kom eens vrijblijvend langs bij Monkey Donky of Het Toddlers Huis!

Bij Monkey Donky Speelhuis kun je altijd terecht voor een vrijblijvende rondleiding. We kunnen ons namelijk voorstellen dat je wilt weten in welke sfeer en omgeving je kind terecht komt.

  • Hoe gaat de leiding om met de kinderen?
  • Wat is de dagindeling?
  • Hoe zien de slaapkamers eruit en waar spelen de kinderen?
  • En door wie wordt je kind van school gehaald?

Het zijn een paar van de vragen waar je tijdens een rondleiding antwoord op krijgt. Je bent na deze rondleiding tot niets verplicht, de keus is aan jou!

Rondleiding aangevraagd, en dan? 

Eén van de medewerkers van de locatie waar je een rondleiding hebt aangevraagd, neemt binnen 1-2 dagen telefonisch contact met je op om een afspraak met je te maken. Je kunt alvast nadenken over welke dag en/of welk moment voor jou geschikt is. Houd er rekening mee dat wij het dagritme van de groep volgen, en dat dus niet elk gewenst tijdstip beschikbaar is. Tot gauw! 

Rondleiding in coronatijd 

Vanwege de corona-maatregelen vinden de rondleidingen op onze locaties voorlopig in aangepaste vorm plaats.

  • Ouders brengen een flits-bezoek aan de locatie. Vanaf buiten of vanuit de hal kun je door het raam de groep/locatie bekijken. 
  • Ouders komen niet binnen op de groepen.
  • Er wordt altijd 1,5 meter afstand bewaard tussen volwassenen. 
  • Als de ruimte op de locatie het toelaat, kan aansluitend nog een gesprek met ouders gevoerd worden. Lukt dit op de locatie niet, dan wordt een videogesprek ingepland. 
  • We vragen je een mondkapje mee te nemen. Blijf je buiten bij de rondleiding, dan hoef je deze niet te dragen. Kom je binnen (bijv. in de hal of voor een gesprek), dan vragen we je het mondkapje wel te dragen.  

 

We hopen op deze aangepaste manier (aanstaande) ouders tóch een goed beeld te kunnen geven van onze locaties en de sfeer op onze opvang. Maar, de gezondheid van iedereen staat op de eerste plaats dus alles wel op veilige afstand. We hopen op je begrip en zien je graag! 

Heb je zelf verkoudheids- en/of griepklachten? Dan kun je helaas niet langskomen. Laat het ons weten en we plannen een nieuwe afspraak!

Meer informatie over de corona-maatregelen op onze opvang lees je in ons corona protocol en op de corona informatiepagina

Sfeer impressie

Wat zeggen ouders over ons?

3 voordelen van onze kinderopvang

Unieke Locaties

Kinderen voelen zich helemaal thuis in onze prachtige binnenspeeltuinen en buitenruimtes!

Vertrouwde gezichten

Vaste leiding zorgt voor rust op de groep en is goed voor de ontwikkeling van uw kind.

Snelle & Flexibele plaatsing

Heeft u per direct een nieuwe baan of werkt u op uitzendbasis? Dan kunt u bij wijze van spreken vandaag nog uw kind naar onze opvang brengen.

logo

Onze locaties

Hamburgerstraat

St. Michaëlschool

SONY DSC

Paterswoldseweg

Oosterhamrikkade

Friesestraatweg

Friesestraatweg

Kraneweg locatie 2-web

Kraneweg