Kinderopvang Sint Franciscusschool

Gaat je kind naar de Sint Francisscusschool in de Professorenbuurt/Korrewegwijk in Groningen? Of overweeg je de Sint Franciscusschool als toekomstige school voor jouw kind(eren)? Dan ben je ook bij Monkey Donky Kinderopvang aan het juiste adres! Monkey Donky werkt al jarenlang samen met de Sint Franciscusschool in Groningen. Onze BSO vangt dagelijks schoolkinderen op vanaf de Sint Franciscus. Samen met de school zorgen we ervoor dat school en opvang goed op elkaar afgestemd zijn. De ideale combi dus 😊

Contact
Tel: 050 579 10 72
Email: info@monkeydonky.nl

Vorige slide
Volgende slide

Katholieke Basischool Sint Franciscus

De St. Franciscusschool is gevestigd in de Korrewegwijk/Professorenbuurt in Groningen, vlak achter de Monkey Donky locatie Hamburgerstraat. De St. Franciscusschool is een dependance van de St. Michaëlschool in de binnenstad, een katholieke basisschool. De kinderen die naar de St. Franciscusschool gaan komen veelal uit de wijken rondom de school; Korrewegwijk, De Hunze, Oosterpark, Van Starkenborgh en de nieuw buurt Berlage-Hof. Vanuit de BSO Hamburgerstaat worden dagelijks kinderen van de St. Franciscusschool opgehaald. Ook vanaf OBS Karrepad komen dagelijks kinderen naar de Hamburgerstraat.

Buitenschoolse opvang Hamburgerstraat

De kinderen die naar de Sint Franciscusschool gaan, worden bij Monkey Donky opgevangen op de locatie Hamburgerstraat. Na schooltijd haalt de groepsleiding de kinderen op van school. Samen lopen ze door het Molukkenplantsoen naar de BSO, een veilige route door het park, zonder oversteek. Onze BSO aan de Hamburgerstraat biedt de kinderen na een lange schooldag alle ruimte om te ontspannen. Pronkstuk is onze fantastische grote binnenspeeltuin, inclusief glijbaan en trampolines. Onze BSO is dus heel geschikt voor actief spel, maar een potje tafelvoetbal, spelletje, lezen, tekenen of buitenspelen kan natuurlijk ook! Er is voor elk wat wils. De tijd na school is vrije tijd voor je kind, en we vinden het heel belangrijk dat je kind de BSO-tijd ook zo ervaart. Een gezellige plek waar het na schooltijd fijn thuiskomen is! 

Opvangvormen

Gaat je kind naar de Sint Franciscusschool in Groningen en wil je gebruik maken van buitenschoolse opvang bij Monkey Donky? We bieden verschillende contractvormen aan, er is altijd een contract dat bij jouw situatie past. Vaste opvangdagen of juist flexibel? Ook BSO in schoolvakanties en op margedagen of juist niet? De keuze is aan jou, wij kijken graag met je mee om het meest geschikte pakket te kiezen. Als je vroeg op je werk of opleiding moet zijn kun je bovendien gebruik maken van onze VSO (voorschoolse opvang). Wij brengen je kind naar school, en jij bent op tijd op je werk! 

Wat jouw opvangbehoefte ook is, wij hebben een contractvorm die daarbij past. Met onze gratis rekentool bekijk je gauw welke optie voor jou het voordeligst is. 

Op onze locaties bieden wij onder andere onderstaande opvangvormen aan:

 

Kom je gauw een kijkje nemen?

Je wilt natuurlijk eerst even kennis maken met Monkey Donky. De sfeer proeven, kennis maken met de groepsleiding en rondkijken in de ruimte waar je kind na schooltijd wordt opgevangen. Dat kan! We laten je graag de locatie zien, vertellen je meer over de leuke activiteiten die we ondernemen en beantwoorden al je vragen. Vraag eenvoudig een vrijblijvende rondleiding aan, dan nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. Tot snel!