Speelhuiskalender en vakantieactiviteiten

Lekker samen spelen en ontdekken: dat is toch wat de opvang zo leuk maakt. Het hele jaar door organiseert Monkey Donky Speelhuis daarom verrassende activiteiten voor de kinderen. Wat we precies gaan doen, staat in de speelhuiskalender.

Spelen moet leuk zijn… en een beetje leerzaam

Knutselen, toneelspelen, een film kijken of naar een museum: elke twee maanden verschijnt er een nieuwe speelhuiskalender. Hierin verklapt Monkey Donky Speelhuis welke activiteiten er op het programma staan.

In iedere speelhuiskalender staat een ander thema centraal. Verhaaltjes, knutselen, een uitstapje, misschien een film: alle activiteiten staan in het teken van dit onderwerp. Ziek en gezond kan een thema zijn. Eten en drinken. Of het universum en al zijn sterren en planeten. Het is niet alleen leuk, maar ook hartstikke leerzaam. 

Speelhuiskalender

Alle activiteiten en uitstapjes die uw kinderen gaan ondernemen zijn terug te vinden op onze speelhuiskalender. De reguliere speelhuiskalender wordt opgesteld voor de schoolweken. Iedere twee maanden staat hier een nieuwe speelhuiskalender met leuke activiteiten. 

Bekijk hier de nieuwste speelhuiskalender!

 

Speelhuiskalender April 2018: Bekijken
Speelhuiskalender zomer 2018: Bekijken

Vakantiekalender

In de schoolvakanties is er een aangepaste speelhuisVAKANTIEkalender. Ook deze kalender is aan de hand van een thema, bijvoorbeeld het thema op vakantie. Elke vakantieweek staat in het teken van een van onze Europese buurlanden. Patatjes bakken in het Kinderkookcafé zoals de Belgen, het Spaanse Tomatina Feest waar ze met  tomaten gooien. Ook in deze kalender valt er nog veel te ontdekken en gaan de speciale activiteiten en uitstapjes gewoon door. 

Welke activiteiten zijn er nog meer?

In de speelhuiskalender is te lezen welke activiteiten Monkey Donky Speelhuis in een periode aanbiedt. Elke twee maanden verandert het thema. Stel je voor dat het thema China is. Dan eet je een loempia met stokjes in het kinderkookcaféKnutsel je Chinese lampions of kijk je naar een film over panda’s. En iedere dag neemt de begeleiding de kinderen mee om lekker buiten te spelen.