Vacature: Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf

Een liefdevol tweede thuis

Details Vacature Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf

Locatie(s): 

HamburgerstraatOosterhamrikkadePaterswoldsewegKranewegFriesestraatweg

Soort baan: 

Part-time

Categorie: 

Kinderdagverblijf

Werken in de kinderopvang Groningen

We hebben weer ’n leuke vacature voor pedagogisch medewerker kinderopvang in Groningen in de aanbieding! Word jij onze nieuwe collega? 

Als pedagogisch medewerker op één van onze kinderdagverblijven bied je jonge kinderen veiligheid, vertrouwen, structuur en positieve begeleiding. Spelen, ontdekken en groeien is ons motto! Je stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling en daagt hen uit om nieuwe dingen te ontdekken. Tegelijkertijd ben jij met jouw aandacht en betrokkenheid een vertrouwde factor in het leven van het jonge kind. Dankzij jouw inzet voelt onze opvang voor alle kinderen als een tweede thuis. 

De actuele pedagogisch medewerker vacature Groningen vind je op onze vacaturesite! 👇🏼

Wat heb jij te bieden?

Jij bent organisatorisch sterk. 

Je bent pro-actief. 

Je hebt een creatieve geest en schud de leukste activiteiten uit je mouw.

Je zet net dat stapje extra voor de kinderen en voor de organisatie. 

Je bent pedagogisch bevoegd om op het kinderdagverblijf te werken. 

Je hebt geen moeite met het geven en krijgen van feedback. 

Je hebt humor en bent positief ingesteld!

Wat bieden wij?

Bij ons vind je een werkplek in een enthousiast team en ben je onderdeel van een fijne, betrokken organisatie waar we aandacht hebben voor wie jij bent en wat jij wilt en kunt. 

We bieden je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat doen we met onze interne academie, waar je elk jaar weer kunt kiezen uit een afwisselend en uitdagend cursus- en opleidingsaanbod. 

We bieden je ondersteuning en begeleiding op maat. Je buddy begeleid je bij het inwerken op de groep, onze pedagogisch coach helpt je bij pedagogische vraagstukken.

We zijn groot genoeg om alle aspecten van onze organisatie professioneel aan te pakken, en klein genoeg om heel betrokken en gezellig te blijven! Korte lijntjes met je leidinggevende, weten wat er speelt en altijd ruimte voor een gesprek.

De perfecte baan voor jou?

Zie jij jezelf wel werken bij Monkey Donky Speelhuis of Het Toddlers Huis? Dan maken we heel graag met je kennis! Reageer snel op de vacature Pedagogisch Medewerker Kinderopvang Groningen en wie weet spreken we je binnenkort!

Nieuwsgierig geworden naar meer? Bekijk eens onze andere vacatures

Tips en weetjes

We delen onze kennis graag met jou!  Hieronder vind je daarom een selectie van onze blogs over kinderopvangtoeslag. Doe er je voordeel mee!