Derde- en vierdejaars stage kinderopvang

Bij Monkey Donky Kinderopvang BV zijn we met regelmaat op zoek naar gemotiveerde collega’s. Wanneer er vacatures zijn worden deze hier aangeboden, en op onze vacaturesite. Op de vacaturesite komen ook een aantal collega’s aan het woord over werken bij Monkey Donky Kinderopvang BV. Je kunt uiteraard ook een open sollicitatie naar ons sturen. 

Derde- en vierdejaars stage kinderopvang Groningen 

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplek op een kinderopvang in Groningen? Wellicht is een stage plek bij Monkey Donky dan iets voor jou! 

Details vacature Stage Kinderopvang Groningen

  • LOCATIE: Groningen
  • SOORT BAAN: Full-time
  • CATEGORIE: Buitenschoolse opvang 

Kom stage lopen bij Monkey Donky!

Ben jij bezig aan je derde of vierde jaar van een studie waarmee je pedagogische bevoegd wordt? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou? Wij bieden je een stageplek gedurende je studie op een of meerdere van onze locaties. Functioneer je naar behoren, dan bieden wij je na het behalen van je diploma een baan aan binnen ons bedrijf.

Wat wij bieden

  • Een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden;
  • De mogelijkheid om ervaring in de sector op te doen;
  • Ondersteuning en begeleiding waar nodig;
  • Een prettig werkklimaat.
 
Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij Monkey Donky? Lees dan meer over de functie hieronder of bekijk de vacature op onze vacaturesite. Ben je benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk dan onze vacatures kinderopvang Groningen
 

Vacature stage kinderopvang Groningen

Vacature stage kinderopvang Groningen

Monkey Donky Speelhuis bestaat ruim 20 jaar. Bij ons vliegt de tijd. Er is zoveel te beleven! Vol enthousiasme laten we de kinderen al spelenderwijs ontdekken en groeien. Door te spelen kun je eindeloos fantaseren, creatief en sociaal bezig zijn. Creativiteit is voor ons een belangrijke pijler en vormt de basis voor een brede ontwikkeling van het kind. We geven kinderen alle ruimte voor eigen impulsen zodat ze zelf oplossingen kunnen bedenken.  Wat is er nou mooier dan zelf het wiel uitvinden? Het stimuleert kinderen om nog meer te ontdekken.

Werken bij Monkey Donky Groningen

Leuk dat je belangstelling hebt om te werken bij Monkey Donky Speelhuis! Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s en ontvangen daarom graag jouw open sollicitatie.

Vacature stage kinderopvang Groningen

Zoek je een leuke en leerzame stageplek in de kinderopvang in Groningen? Neem dan contact op met kinderdagopvang Monkey Donky Speelhuis in Groningen. Wij hebben elk jaar plek voor een aantal stagiaires. Wij zijn met name op zoek naar stagiaires van SAW niveau 3 en 4, Helpende zorg en welzijn niveau 2 en SPH. Je kan stage lopen op een het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang.

Als je bij ons stage komt lopen zorgen wij voor goede begeleiding van ervaren pedagogisch medewerkers. Wij bieden je de kans praktijkervaring op te doen in een huiselijke en tegelijk professionele omgeving waar vanuit de visie van Monkey Donky Speelhuis wordt gewerkt.

Leerzame stage kinderopvang Groningen

Monkey Donky Speelhuis wil graag studenten de kans bieden om ons te leren kennen, maar nog meer willen wij er als organisatie aan bijdragen een goede leeromgeving voor studenten te zijn. Op deze manier kunnen mensen bij ons ervaren hoe pedagogiek in de praktijk wordt gebracht, op welke wijze jij het beste de ontwikkeling van het kind kan stimuleren, en ook hoe je je competenties nog beter kan benutten. Intensieve begeleiding, uitgebreide evaluaties en ruimte voor het ontplooien van je eigen talenten staan bij ons voorop. Als stagiair maak je kennis met de basisvaardigheden voor het werken in de kinderopvang en leer je ook een sterk doordachte pedagogische denkwijze in praktijk te brengen.

Van onze stagiaires vragen wij het volgende:

–  Je bent enthousiast om met kinderen te gaan werken.
–  Je wilt jezelf graag ontwikkelen en stelt je leerbaar op.
–  Waar het kan neem je zelf initiatieven.
–  Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar. Het aantal dagen dat er stage gelopen wordt is afhankelijk van de opleiding.