Voorschoolse Opvang Groningen

Tijdens het spelen ontstaat creativiteit; voor ons een belangrijke pijler en de basis voor een brede ontwikkeling van je kind. Meer weten over Monkey Donky Speelhuis Groningen? Vraag een rondleiding aan!

Voorschoolse opvang Groningen

Ben je op zoek naar voorschoolse opvang in Groningen? Dan ben je bij Monkey Donky Speelhuis aan het juiste adres. Op onze locaties Hamburgerstraat, Oosterhamrikkade, Sint Michaëlschool en Paterswoldseweg kunnen kinderen vanaf 4 jaar terecht voor voorschoolse opvang.

Voorschoolse opvang in Groningen

Je kunt bij onze voorschoolse opvang terecht vanaf 07:00 uur. Naast onze voorschoolse opvang biedt Monkey Donky Speelhuis ook kinderopvang en buitenschoolse opvang.

Wij zien dat er steeds meer vraag is naar voorschoolse opvang en merken dat steeds meer ouders/verzorgers hier gebruik van maken. Voor welke locatie kies jij?

Waarom voorschoolse opvang van Monkey Donky Speelhuis?

  • Wij brengen je kind naar school als jij al aan het werk bent.
  • Je bent bij ons verzekerd van vertrouwde gezichten. Een vertrouwd gezicht zorgt voor rust bij je kind.
  • Wij zijn flexibel. Heb je per direct een nieuwe baan of werk je op uitzendbasis? Dan kun je je kind bij wijze van spreken vandaag nog naar onze opvang brengen.
  • Je vindt ons op verschillende locaties in de stad Groningen.

Inschrijven voorschoolse opvang

Wil je je kind door Monkey Donky Speelhuis laten opvangen? Schrijf je kind dan online in. Na de aanmelding stellen wij een contract voor je op. Zodra dit contract is getekend kan de opvang plaatsvinden. Monkey Donky Speelhuis is een geregistreerd kindercentrum, dit houdt in dat ouders een tegemoetkoming van de Belastingdienst kunnen in de kosten van de kinderopvang. De hoogte hiervan is afhankelijk van je inkomen. Via onze rekentool kun je uitrekenen wat de netto kosten voor jou zullen zijn.