Voorschoolse Opvang Groningen

Tijdens het spelen ontstaat creativiteit; voor ons een belangrijke pijler en de basis voor een brede ontwikkeling van je kind. Meer weten over Monkey Donky Speelhuis Groningen? Vraag een rondleiding aan!

Wat is voorschoolse opvang bij Monkey Donky?

Moet je ’s ochtends vroeg op je werk beginnen of op tijd de deur uit naar je studie? Geen probleem, wij brengen je kind naar school! Op onze locaties Hamburgerstraat, Oosterhamrikkade, Sint Michaëlschool en Paterswoldseweg kunnen kinderen vanaf 4 jaar terecht voor voorschoolse opvang (VSO). Wij verzorgen al meer dan 20 jaar kinderopvang in Groningen. Is het iets voor jou? 

Hoe laat begint voorschoolse opvang?

Je kunt bij onze voorschoolse opvang terecht vanaf 07:30 uur, maar vervroegde VSO vanaf 07:00 uur is in veel gevallen ook mogelijk. Jij brengt je vroege vogel ’s ochtends naar de opvang, en wij zorgen er voor dat hij of zij op tijd op school is. Uiteraard kunnen we je kind na schooltijd ook weer ophalen, waarna je kind op onze buitenschoolse opvang (BSO) kan spelen! Jongere broertjes of zusjes kunnen terecht op één van onze kinderdagverblijven. En jij kunt met een gerust hart naar je werk of opleiding 😊.

Wij zien dat er steeds meer vraag is naar voorschoolse opvang; steeds meer ouders/verzorgers maken hier gebruik van. Voor welke locatie kies jij?

Waarom voorschoolse opvang bij Monkey Donky Speelhuis?

  • Wij brengen je kind naar school als jij al aan het werk of naar college bent.
  • Je bent bij ons verzekerd van vertrouwde gezichten. Een vertrouwd gezicht zorgt voor een gevoel van rust en veiligheid bij je kind.
  • Wij zijn flexibel. Heb je per direct een nieuwe baan of werk je op uitzendbasis? Dan kun je je kind bij wijze van spreken vandaag nog naar onze opvang brengen.
  • Je vindt ons op verschillende locaties in de stad Groningen.

Inschrijven voorschoolse opvang

Heb je behoefte aan voorschoolse opvang in Groningen en wil je je kind door Monkey Donky Speelhuis naar school laten brengen? Schrijf je kind dan online in. Na de aanmelding stellen wij een contract voor je op. Zodra dit contract is getekend kan de opvang plaatsvinden. In principe wordt VSO enkel in combinatie met een contract voor BSO aangeboden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wat kost voorschoolse opvang?

Monkey Donky Speelhuis is een geregistreerd kindercentrum, dit houdt in dat ouders een tegemoetkoming van de Belastingdienst kunnen krijgen in de kosten van de kinderopvang. De hoogte hiervan is afhankelijk van je inkomen. Om een beter beeld te krijgen van wat een kinderopvang kost kan je via onze rekentool uitrekenen wat de netto kosten voor jou zullen zijn. 

 

Tips en weetjes